Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mrb. Logo ve kartvizit için tavsiyelerinizi bekliyorum. Logoyuda ben tasarladım logo ve kartvizit için tavsiyelerinizi ayrı ayrı bildirirseniz sevinirim.
bence dik olanlar hos gorunuyor ama adres yazan yere adresin sigmasi biraz imkansiz gibi. tek satira cok kucuk duser okunmaz, bi kac satirlik yapsan pek iyi durmaz gibi..
yan olanlardan da, tamami logonun yesilinden olani guzel bence iclerinden..
1. yatay olan ve 1. dikey olan hoş görünüyor.. bende yeni olduğum için yorum yazmak istememiştim.ama ynede hoş görünüyorlar bana da yardımcı olursanz sevnrm..
bence dik olanlar hos gorunuyor ama adres yazan yere adresin sigmasi biraz imkansiz gibi. tek satira cok kucuk duser okunmaz, bi kac satirlik yapsan pek iyi durmaz gibi..
yan olanlardan da, tamami logonun yesilinden olani guzel bence iclerinden..
1. yatay olan ve 1. dikey olan hoş görünüyor.. bende yeni olduğum için yorum yazmak istememiştim.ama ynede hoş görünüyorlar bana da yardımcı olursanz sevnrm..