Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mtv de program denemesi

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım poster böyle oluyo bu konularda pek bilgim yok yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın:D

Benzer konular

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oww :)

Öğrenecek çok şeyin var öncelikle bunu söylemem gerek ama hevesini sakın yitirme önemli olan o içindeki heycan o heycan içinde kaldıkça çok daha güzel işler çıkarıcaksın zamn geçtikce

Ben nacizane birkaç öneri vermek isterim tasarim yaparken bazen çok şatafatlı fontlar bize güzel gözükür ama en iyi tasarim sade ve anlaşılır olandır bunu fontları renklerini ve resmi birbinine uygun font ve renklerle yapmayi dene çok daha iyi olacaktır :)

Birde zemin olarak o resmi kulanıp yazıalrı üstüne yazmayı dene...

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim zaten grafikerliğe heveslendikçe her gün çizimlerim daha da güzelleşiyor photoshop işinin acelesi yok zaten önce karakalemimi geliştirmeye çalışıyorum tavsiyelerin için sağol.. :D

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konuyla ilgili bol bol araştırma yapmanızı öneririm...
kolay gelsin...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında bu işe başladığında ne kadar çok hata yaparsan o kadar ilerde faydana bol bol çalışmalısın ve hata yapmalısın ki bunlar seni yetiştirsin kolay gelsin..

nurrsell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için :D aslında hayal gücüm yüksek yani anında bişeyler üretebiliyorum kafamdaki lamba ssürekli yanıyo ve de vizyonum geniş sizce grafikerlik bana uygun mudur eğer eğitimini alırsam bu alanda çok başarılı olacağıma inanıyorum :)

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Paintte falan mı yaptın?