Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harleydeki hatayı yapmayıp bu sefer tam çalışmaya gidecek klasik mustang'i seçmissin ve tipografiden çok görselliği ön plana çıkarmışsın ama bu gayet doğal çünkü konu Ford'un Çılgın Atı Mustang...
Bende begendim eline sağlık . Farklı şeylerde denebilirmiydi diye hayal gücümde canlandırdım . Mesela üst tarafdaki ford mustang yazıları yerine siyah şeriti uzatıp sonuna doğru tek canlı beyaz ford mustang hoş mu olurdu dedim ama sen aralarından birini canlı beyaz yapmışsın bu halide tabiki hoş
eyv. sağolasın kardeşim... bu sefer seninde sölediğin gibi sadelikten korkup kaçmadım... bide böyle denemek istedim... her yönlü deniyorum kendimi işte... :smile:
teşekkür ederim arkadaşım... ama işe girince fazla boş zamanım olmayacağı için sonu gelecek sanırım... ama tabii tipodan kopmak niyetinde değilim... :smile:
teşekkür ederim arkadaşım... ama işe girince fazla boş zamanım olmayacağı için sonu gelecek sanırım... ama tabii tipodan kopmak niyetinde değilim... :smile: