Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstteki kartvizit örneği logonun kurumsal örnekte nasıl durabileceğini göstermek için çalışılmıştır. Müşteriden önce siz görün yorum yapın istedim :angel:
kartvizit gayet güzel olmuş bence.ama tavsiyem sol alt köşedeki desenleri kaldır derm sadece onu sağ üstte kullan daha hoş durur bide alltaki gri köşeleri kaldrmanı tavsiye ederim.etiketlere gelince 1,2,4 arasında kaldm tebrkler.
Amacına uygun bir çalışmalar ve gayette başarılılar ama 1. ve 3. çalışmada birkaç değişikliğe gidilmeli.1. de renkerlin uyumsuzluğu,2.de de fazla sadelik ön plana çıkmış.Kolay gelsin.
kartvızıtın tek kelımeyle muhtesem olmus baskıdan sonra daha hos duracaktır ama kullanacagın kağıda dıkkat et sıradan bır kagıda sıradan bır baskıyla hos durmayabılır etıketlere gelınce 5ve6 hos olmus ama gozu yoruyo gercekten alttakı desenlerı kaldırabılırsın
Kartvizitinde etiketlerinde hoş olmuş. kartvizitte siyahın üzerinde mat selofanı hep sevmişimdir. ama gümüş yaldızı öldürebilir. etiketlerden de 5 numara bir adım öne çıktı benim için. Ama merak ettim müşterin hangisini beğendi.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar müşteri onayı geldi son eklediğim g.yaldız+siyah etiket basılacaktır. aynı firmaya paket kağıdı ve kartvizit tasarımı yapıp sizlerle paylaşıcağım tekrardan yorumlarınız için teşekkürler