Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iptal nedenlerini merak ettim açıkçası... 1 ve 3. çalışmalar yeterince açık 2. çalışma ise görsel yönden çok hoşuma gitmesine rağmen ne üzerine yapıldığını anlamadım. (moda ile ilgili bişey sanırım ama ne amaçla kullanılacaktı)
iptal nedenlerini merak ettim açıkçası... 1 ve 3. çalışmalar yeterince açık 2. çalışma ise görsel yönden çok hoşuma gitmesine rağmen ne üzerine yapıldığını anlamadım. (moda ile ilgili bişey sanırım ama ne amaçla kullanılacaktı)
Her şey bir kenara, Tipografi konusunda eğitim alıp almadığını almadıysan nasıl öğrendiğini cidden merak ediyorum..İşlerinde yazı, renk ve resim dengesi inaılmaz..Tipografi konusundaki bilgilerini buradaki insanlarla paylaşmalısın..
Müşterilerini tanımıyorum tabi ama insanları belli bir bakış açısına getirmek de bizlerin görevlerinden biri malesef. Onlara bırakmamak lazım bazı şeyleri yoksa her şey ortada... Çalışmalar için tebrik ederim.