Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mutoh sc650 kaydırma sorunu

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
makinamda hiç bir sorun yokdu sag ve sol rulmanları yağladım sanırım kasnaklarda biraz yağlanmıs suanda yazıları düzgün birleşdirmiyor ve kücük yazıları yamuk kesiyor sorun neyden kaynaklanıordur. ve ne yapabilirim. ?

yardımlarınız için teşekürler

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
makinamı ortalama 1 yıldan fazla zamandır kullanmamısdım.
tutucu düzgün dönüyor. tutucu kafaya giden tüm soketleri çıkarıp temizledim. tekerleri ve dikey gidip gelen tırtıklı demiride iyice temizledm. fakat sonuç değişmedi.

fakat tekerlerde belirgin derece eziklikler var kolu inik bırakılmış vaziyette unuttum zanlediyorum sebebi bu olabilirmi ?

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorunun cevabını kendin vermişsin.pedalleri bir yıl boyunca basılı bıraktın.teker dediğin rolleri değiş ,birde bıçak tutucunun içini temizle sorunun hal olur.

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
mutoh erhan abiyi aradım tekerden yamuk yazma sorunu yapmaz diyor. makina fazla beklemekden motorun bağlı oldugu kasnak tellere binmiştir veya yağ bilyalara fazla geldiyse kaçırma yapıyor diyor kargo yapıp yolluycam makinayı yapıcak baska bişi yok

karagevrek

🌱Yeni Üye🌱
summa - yada mutoh 120 li plotur varmı arkadşlar olanlar mesaj atarlarsa yada kontak kuracak bi bilgi yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba . orjinal mutoh bıçağa ihtiyacın varmı ? sattığım makinamdan elimde kalan hala amblajından çıkarılmamış 10 adet bıçak mevcut 45 derecelik. piyasa fiyatının çok altına veriyorum . ilgilenirsen yannigraphic@hotmail.co

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Geç kaldım biraz ama sorunu çözdünmü acaba eğer yazıları köşelerde yamuk kesiyorsa ofset ayarlarından olabiliyor. Başımdan geçen bir olayı anlatayım nedendir bilmiyorum iç içe iki adet daire keseceğim sırada daireler birbirine outrmuyordu daha doğrusu geometrik bir bozulma oluyordu bi taraf ince bi tarafı kalın oluyordu daha sonra baktımki sorun corelde Combine komutunu kullandığımda oluyordu bu komutu kullanmayınca öyle bir sorun olmuyordu bana ilginç geldi ama yapacak bişey yok combine komutunu kullanmıyorum :)

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bıçak tutucunun alt kısmında 6 tane küçük bilye vardır , onları kontrol edin eğer onlar yoksa yada eksikse düzgün kesim yapamazsınız.

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
üzerinden cok geçmiş yogunluk su bu hiç bakmadımda konuya. erhan abi telefondan anlatınca bile adam o kadar büyük ustaki dediği dogruymus makina yatmakdan saga sola hareket veren kasnağın telleri kopmus birde ileri geri giden aktarma kayısıda epey gevsemiş onu tamir edip diğerini değişdirdi sorun düzeldi.