sizce nasıl olmuş görüşleriniz eksiklerim vs
BOSSTAN 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 44 Tepkime puanı 1 7 Nis 2012 #1 sizce nasıl olmuş görüşleriniz eksiklerim vs
graphicer25 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Mar 2012 Mesajlar 96 Tepkime puanı 0 7 Nis 2012 #2 Ne tür müzik grubu? görsellere bakılırsa rock sanırım eger rock ise bence yazı tipini değiştirmelisin;çünkü grafiti Hihop müziğinin bir parçasıdır
Ne tür müzik grubu? görsellere bakılırsa rock sanırım eger rock ise bence yazı tipini değiştirmelisin;çünkü grafiti Hihop müziğinin bir parçasıdır
novem ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 189 Tepkime puanı 3 7 Nis 2012 #3 Bu renk tonu hangi müzik tarzına gider bilemiyorum.Eksi - Yazı tipi yakışmamış. Tek olumlu cevabım figürler hoş.
Bu renk tonu hangi müzik tarzına gider bilemiyorum.Eksi - Yazı tipi yakışmamış. Tek olumlu cevabım figürler hoş.
beratcks 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Eki 2009 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 8 Nis 2012 #4 Etkilendin mi? Doğru söyle Son düzenleme: 8 Nis 2012
BOSSTAN 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 44 Tepkime puanı 1 8 Nis 2012 #5 beratcks' Alıntı: Etkilendin mi? Doğru söyle Genişletmek için tıkla ... evet etkilendim çünkü logo sahıbi buna benzer bişey olsn dedi, bana önerebileceğiniz bi font varmı acaba? grup adı için, rock grubu.
beratcks' Alıntı: Etkilendin mi? Doğru söyle Genişletmek için tıkla ... evet etkilendim çünkü logo sahıbi buna benzer bişey olsn dedi, bana önerebileceğiniz bi font varmı acaba? grup adı için, rock grubu.
Amyers 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Nis 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 8 Nis 2012 #6 Bence rock grubu denilince işin içine kırmızı siyah beyaz giriyor. ve tipografi daha sert, keskin olmalı ki tarzı yansıtabilmeli..
Bence rock grubu denilince işin içine kırmızı siyah beyaz giriyor. ve tipografi daha sert, keskin olmalı ki tarzı yansıtabilmeli..
BOSSTAN 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 44 Tepkime puanı 1 8 Nis 2012 #7 başka önerileriniz varmı önerilerinizi dikkkate alarak yeniden çalışma yapıcam
gommes45 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Eki 2007 Mesajlar 714 Tepkime puanı 6 10 Nis 2012 #8 Fontu degistir ve buyut figurler fontun arkasinda gorunsun ve yaziyla enstrumanlar arasindaki figuru kaldir ki sade gorunsun
Fontu degistir ve buyut figurler fontun arkasinda gorunsun ve yaziyla enstrumanlar arasindaki figuru kaldir ki sade gorunsun
BOSSTAN 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 44 Tepkime puanı 1 12 Eki 2012 #9 bana önerebileceğiniz font var mı?