Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

myjet xaar 128 plus makina kullanıcılarına

digitali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makinamızı 2 sene önce aldık çok memnunuz. iç meken kalitesinde dış meken baskı aldık. bu ralar sanırım kalibrasyon ayarların da bir oynama var net bir baskı alamıyoruz. tozlama yapıyor sanki.baskı odasındaki sıcaklık değeri 18-19 gibi nem 50-60 arasında genelde. benim sizlereden ricam ise bu makinalarla yıllarını harcayan arkadaşlardan bilgi almak.kalibrasyon ayarı nasıl olmalı yada makinanın genel ayarları nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim.daha önce makinamızda boya olarak kendi boyasını kullandık (myjet) şimdi techink diye bir boya kullanmaya başladık. bu boya hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da bilgilerini paylaşmalarını isteriz
herkese iyi çalışmalar.:smile:

Benzer konular

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
makinamızı 2 sene önce aldık çok memnunuz. iç meken kalitesinde dış meken baskı aldık. bu ralar sanırım kalibrasyon ayarların da bir oynama var net bir baskı alamıyoruz. tozlama yapıyor sanki.baskı odasındaki sıcaklık değeri 18-19 gibi nem 50-60 arasında genelde. benim sizlereden ricam ise bu makinalarla yıllarını harcayan arkadaşlardan bilgi almak.kalibrasyon ayarı nasıl olmalı yada makinanın genel ayarları nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim.daha önce makinamızda boya olarak kendi boyasını kullandık (myjet) şimdi techink diye bir boya kullanmaya başladık. bu boya hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da bilgilerini paylaşmalarını isteriz
herkese iyi çalışmalar.:smile:

Bütün renklerde mi tozlan ma var? Yoksa sadece renklerde kaymamı var ?çünkü kalibrasyon bozuksa renkler birbirine oturmaz. Ama tozlanma varsa dert başkadır.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilginiz için teşekkür ederim.
baskıda color bar atarken sadece mavide kayma yapıyor
:sadsmile:baskıda mavi tozlanmış görünüyor özellikle yazılarda çok belli oluyor.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
ilginiz için teşekkür ederim.
baskıda color bar atarken sadece mavide kayma yapıyor
:sadsmile:baskıda mavi tozlanmış görünüyor özellikle yazılarda çok belli oluyor.

Cyan(Mavi) kafa tozlama yapıyorsa.
1) Oncelikle kafayı kontrol et. MAvi kafalarla, Magenta kafaları yer değiştir. Eğer değiştirdikten sonra Magenta yaparsa Kafan gitmiş demektir. Eğer yine Cyan(Mavi) kafda tozutursa bu sefer boya tankındaki ve sistemdeki hortum filtre vs. bütün boyayı boşalt ve hatda ensağlıklısı filtreyide değiştir ve hiç açılmamış bir bidondan yeni mavi boya koy. Yine yaparsa başka marka mavi boya koy.
Önce bunları denemelisin.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunlardan sonra birde sana kafalara kaynar su bas derse basma sakın :tongueout:

meganem

🌱Yeni Üye🌱
optimumlu arkadaş kendince sitede robinhutculuk oynuyorsun başkalarının derdiyle uğraşacağına kendi makinalarınla uğraş 6 kafa 6 renk ibi mesala mesaj yerini bulmuştur.

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
optimum reklam sizin hiç işiniz gücünüz yokmu abı buraya bir adamınızı yerleştirmişsiniz anında her tarafa yazıp anında yanıt veriyor bu nasıl bır ış ben anlamadım size yakışmıyor ayıp atıp tutuyorsunuz sadece sizin makınelermı guzel bu memlekette ben makine almadan önce sizi araştırdım makinelerinizi araştırdım konica dediğiniz makineleri 6 renk diye satıyorsunuz 4 renk kuruyorsunuz bu nasıl ticaret isterseniz burada firmaların kim olduğunuda yazarım millet şikayetçi sizden ve cihazdan siz halen atıp tutuyorsunuz bırakın bunları bu site bizim kullanıcıların , oparatörlerin , grafikerlerin , cihaz alıcak insanları yanlış yönlendirmeyim bir cihaz satılcaksınız diye bizleri zarara sokmayın sizden başka bu sitede reklam yapan yok OPTIMUM REKLAM AYIP

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar avatar yükleyın denılen yere resmımı nasıl yuklerim bana yardım şimdiden tşk

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
optimum reklam sizin hiç işiniz gücünüz yokmu abı buraya bir adamınızı yerleştirmişsiniz anında her tarafa yazıp anında yanıt veriyor bu nasıl bır ış ben anlamadım size yakışmıyor ayıp atıp tutuyorsunuz sadece sizin makınelermı guzel bu memlekette ben makine almadan önce sizi araştırdım makinelerinizi araştırdım konica dediğiniz makineleri 6 renk diye satıyorsunuz 4 renk kuruyorsunuz bu nasıl ticaret isterseniz burada firmaların kim olduğunuda yazarım millet şikayetçi sizden ve cihazdan siz halen atıp tutuyorsunuz bırakın bunları bu site bizim kullanıcıların , oparatörlerin , grafikerlerin , cihaz alıcak insanları yanlış yönlendirmeyim bir cihaz satılcaksınız diye bizleri zarara sokmayın sizden başka bu sitede reklam yapan yok OPTIMUM REKLAM AYIP

Bizden şikayetçiler diyorsun şikayetçi olan arkadaşımız gönül rahatlığı ile yazabilir. Ama senin amacın bizi kötülemekse tabiki kötülüyebilirsin. Kusura bakma ama sana ne kötülüğümüz oldu bir açıklıyabilirmisin?

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayın arkadaşlar makinada boya için marka önerirmisiniz makina myjet
teşekkürler

osmanti

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhaba ben anlayamadım bu olayları bu forum tartışma ve insanlarırencide etme forumu mu? yoksa bilgi paylaşma forumumu bir admin bana olayı açıklasa

altınışık

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar myjet ile ilgili bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
makina onevision ve brandalarda kaliteli baskı alıyorum fakat folyoda hiç memnun değilim,
çok çeşitli folyolar kullandım, ama sonuç pek iç açıçı değil myjet kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, birde bende makinayla gelen boyayı kullanıyorum, pek sorun yok ama boyanın yerli imalat olduğunu söylüyorlar bilgisi olan varmı.

teşekkürler

meteerdem

🌱Yeni Üye🌱
aynı olay benim de siyah kafamda var tozlanma yapıyosa kafadan umudu kes açılmıyor

teknikcem

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bence şunu yapın Makinın markası myjetmi ara aldığın firmayı derdini söyle he derdine çare bulamazsan eğer tamam burda gel diğer makina satıcılarına dert yan onlarda sana aksini söylesin boz makineni kendi elinle sonra sana gelip makine satsınlar,Arkadaşım uyan artık teknoloji diye birşey var sana kalibrasyonu evden yaparım en o makinede lütfen yetkili servisini ara

teknikcem

🌱Yeni Üye🌱
Birde boya yerli imalat demişler,Ben size söylim boya yerli imalat diyen adamlar ancak bunun dedikodusunu yapmayı bilirler başkada bişey bilmezler.Herşey bitti lekelemek için buraya kalmışlar ama budahada güzel demekki işimizi iyi yapıyoruzki boya lekelemeye kadar düşürmüşüz ACİZLERİ!

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Myjet kalibrasyon

bence optimumun dediğini yapma çünki kafaları söküp takarsan vidalarla yapılan kalibrasyonu bozmuş olur en iyisi önce mavi boya bidonunu çıkart oraya solvent bidonu koy ve hortumuda mavi kafadan cıkart daha sonra boya basma düğmesine bas solvent gelmeye başlayınca mavi boya hortumundan hortumu iyi çalısmayan kafaya tak ve solventin kafanın içinden geçmesini sağla eğer tozutma halen devam ederse boyanı değiştir.kalibrasyon ayarına gelince myjet kontrol programından adjustmentte color offset diye bi imge var onu bastır daha sonra çıkan baskıdan renklerin üst üste gelenlerinde bak örn.cyan a bakıyosun siyah renkle üst üste gördüğün rakam -7 ve 1.kafa sağ ok yönü bu değeri progrmada sağ üst tarafta option simgesi var oraya tıklayıp daha sonra calibration kısmından cyan 1.kafa sağ ok yönündeki değeri -7 ile topluyosun diğerlerinide aynı şekilde yaparak kalibrasyonunu tamamlayabilirsin. :)

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence optimumun dediğini yapma çünki kafaları söküp takarsan vidalarla yapılan kalibrasyonu bozmuş olur en iyisi önce mavi boya bidonunu çıkart oraya solvent bidonu koy ve hortumuda mavi kafadan cıkart daha sonra boya basma düğmesine bas solvent gelmeye başlayınca mavi boya hortumundan hortumu iyi çalısmayan kafaya tak ve solventin kafanın içinden geçmesini sağla eğer tozutma halen devam ederse boyanı değiştir.kalibrasyon ayarına gelince myjet kontrol programından adjustmentte color offset diye bi imge var onu bastır daha sonra çıkan baskıdan renklerin üst üste gelenlerinde bak örn.cyan a bakıyosun siyah renkle üst üste gördüğün rakam -7 ve 1.kafa sağ ok yönü bu değeri progrmada sağ üst tarafta option simgesi var oraya tıklayıp daha sonra calibration kısmından cyan 1.kafa sağ ok yönündeki değeri -7 ile topluyosun diğerlerinide aynı şekilde yaparak kalibrasyonunu tamamlayabilirsin.