Neler yeni

Nasıl Başlamalı

Barzan

🌱Yeni Üye🌱
12 yıldır gazetecilik yapıyorum. Aradan geçen yıllar içinde gazeteciliği sadece habercilik ve özel haber yakalama gibi dar bir kapsamda tuttuğumu; bu arayışımın artık tek başına beni doyurmadığını fark ettim. Bu nedenle, tüm bu uğraşının yanına fotoğrafa yönelmeyi de eklemem halinde heyecanımın daha yüksek; yaptığım işlerin de daha kaliteli olacağını düşünüyorum.
Yalnız bir sorunum var... Büyük bir sorun...
Bulunduğum yerleşim merkezinde bu işi hakkıyla yapan bbir kişi ya da eğitimini alabileceğim bir kurs yok. Nereden ve nasıl başlamalıyım?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Elektronik malzemeler satan herhangi bir yerden başlayabilirsiniz. Alırsınız fotoğraf makinenizi çeker ve yayınlarsınız. Yok ben fotoğrafları değiştireceğim diyorsanız neyin peşindesiniz açık söyleyin ona göre yardımcı olmaya çalışalım ...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim içimdede bi fotoğrafçılık hevesi var ne zamandır ama daha yenilerde harekete geçe bildim gidip güzel ama amatör bi fotoğraf makinası aldım ve ilk karelerimi çektim şimdi daha bi hevesliyim bu işe ;) ama daha profesyonel bir makina alırsam daha şık olacak...