Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

National Geographic Channel alternatif tasarım

fReeSTyLeR

🌱Yeni Üye🌱
12569103473296336645100.jpg

Rüyamda görüp normaL haLiyLe gördüğüm şeye uLaşamadığım bi çaLışmam ama yinede pozitif bişey oLdu sanırım :)

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanız bana göre hoş arka plandaki kıvrımların sarı renk olması national geographic yazını yutmamış başka bir renk kullansaydınız belki göze kötü gözükebilirdi ama yinede ben beğendim tebrik ederim...

fReeSTyLeR

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmanız bana göre hoş arka plandaki kıvrımların sarı renk olması national geographic yazını yutmamış başka bir renk kullansaydınız belki göze kötü gözükebilirdi ama yinede ben beğendim tebrik ederim...

yorum için teşekkürLer :)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
karakterler okunmakta zorluk yaratıyor...

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam bende acaba bu arka fondaki böyle bize eski bi zemin hissini veren etrafı vs. nasıl yaptın söyleyebilir misin?

fReeSTyLeR

🌱Yeni Üye🌱
hocam bende acaba bu arka fondaki böyle bize eski bi zemin hissini veren etrafı vs. nasıl yaptın söyleyebilir misin?
hocam onu yaparken metal pattern kuLLandım Layer oLuşturup en üste koydum sonrada biçim oLarak bozuk bir fırçayLa siLdim :)

nat. geo. yazısını beyaz ve kenarlıklarını siyah olarak yazmayı denedin mi?bu zeminde çok güzel durur.

denedim asLında ama arkadaki sarı şekiLde pek güzeL durmadı en azından bana güzeL geLmedi o an :)

yorumLar için çok teşekkürLer arkadaşLar :)

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam onu yaparken metal pattern kuLLandım Layer oLuşturup en üste koydum sonrada biçim oLarak bozuk bir fırçayLa siLdim :)

denedim asLında ama arkadaki sarı şekiLde pek güzeL durmadı en azından bana güzeL geLmedi o an :)

yorumLar için çok teşekkürLer arkadaşLar :)

hocam şu arka fondaki mavi ve sarı renkler var yaa işte oradada bi duurm var gibi onu nasıl yapıyorsun yani ben ben direk maviye boyudığım zaman aynı görüntü olmuyor işte?help me

fReeSTyLeR

🌱Yeni Üye🌱
hocam şu arka fondaki mavi ve sarı renkler var yaa işte oradada bi duurm var gibi onu nasıl yapıyorsun yani ben ben direk maviye boyudığım zaman aynı görüntü olmuyor işte?help me

orda styLe kuLLanmıştım gaLiba geçmiş gün hatırLamıyorum psdside yok eLimde k.bakma : /

fReeSTyLeR

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım şimdi hatrLadım ben onu o çizgiLi yüzeye Layer styLe>bLending opt.>gradient overLay'dan muLtiply ayarLıyosun ve değişik renkLi bi patternLe birLeştiriyosun :)

k.bakmayın fLood yaptım.üstteki mesajı düzeLtemedim çünkü.. :)