Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ne yapıyorsun? nükleere hayır afişi

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyapion.jpg

kendi tasarımım nükleer karşıtı afiş

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi düşünmüşsün ama burada vermek sitediğin mesaj cok zayıf kalıyor.Dünya haritası cizmişsin üzerinde sulu boya tarzı kanlı çalışmıssın ama nükleer reaktör ikonu oldukça basit kalmış.İnce ayar çekmelisin ve nükleer füze ve cernobil faciası öğelerini de çalışmana dahil etmelisin.

Başarılar...

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence biraz pasif kalmış, nükleer santral bacası kullanmanızı tavsiye ederim.
Oradan çıkan dumanları haritada yaptığınız gibi kızıllaştırabilirsiniz.

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaş bence saçmalamışsın neden dersen;
Ne yapıyorsun? bu hitap kime? bu bir afişse ve gerçekten asılacaksa bu slogan saçma olur çünkü nükleer enerjiyi getiren, kuran vatandaş mı, bunu devlet büyüklerinin göreceği bir yere asacaksanız bilemem onu. hem dünya haritası neden koydun, fransadaki nükller santral seni etkiliyor mu? çernobildeki patlamadan olumsuz etkilenen bir yer oldu mu ülkemizde? konu dünya mı türkiye mi?
Sen kesin çevreci geçinenlerdensin, yaw ne zararı var bu nükleer enerjinin, adı üstünde nükleer, bir kilo uranyumdan 900 milyar kw elektirik üretmek varken neden doğal gaz ve petrol?? he de bakalım??

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş bence saçmalamışsın neden dersen;
Ne yapıyorsun? bu hitap kime? bu bir afişse ve gerçekten asılacaksa bu slogan saçma olur çünkü nükleer enerjiyi getiren, kuran vatandaş mı, bunu devlet büyüklerinin göreceği bir yere asacaksanız bilemem onu. hem dünya haritası neden koydun, fransadaki nükller santral seni etkiliyor mu? çernobildeki patlamadan olumsuz etkilenen bir yer oldu mu ülkemizde? konu dünya mı türkiye mi?
Sen kesin çevreci geçinenlerdensin, yaw ne zararı var bu nükleer enerjinin, adı üstünde nükleer, bir kilo uranyumdan 900 milyar kw elektirik üretmek varken neden doğal gaz ve petrol?? he de bakalım??

arkadaşım bu yazını bence hemen kaldır çünkü cahilliğin epey bi milleti güldürücek gibi. Biraz nükleer gücün zararlarıyla ilgili araştırmalar yapsan fena olmaz hani. Nükleere gelene kadar ne kadar yenilenebilir enerji kaynağı var. Hadi rüzgardan dalgadan güneşten eneri üretemeyecek bi ülke ol kur nükleer santralini ama bunlardan fazlasıyla yararlanabiliosan tüm dünyayı etkileyebilecek bi güce nasıl başvurursun. Çernobil konusuna gelinceee yine güldürdün beniii zira çernobilden en çok etkilenen ülke biziz. Karadeniz bölgesinde artan kanser olayları buna örnek gösterilebilirrr. Kanser patlaması söz konusu o bölgelerde. Bence bi iki araştırma yap sonra gel böle halka açık bi platformda konuşşş..

suleymansasmaz

🌱Yeni Üye🌱
yav rüzgarın güneşin vereceği enerjiyle o bir mi? Çornobilde patlama oldu diye kurmayalım mı, amerika japonyaya atom bombası attı o kadar insan öldü diye atom bombası yapmayalım mı, nükleer aynı zamanda caydırıcı bir unsurdur. ayrıca ben trabzonluyum daha bir tane kanserli kişi tanımadım da görmedim de, görebildiğim tek hastalık guatr o da bu konuyla ilgisiz.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
tam emin olmamakla birlikte orda kullandığın amblem tıbbi atık amblemi değilmi? ben öyle biliyorum
iyi çalışmalar

evet tıbbi atık

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk uyumu güzel fakat slogan-resim ve tıbbî atık amblemi uymamış.Kolay gelsin.