Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden import olmuyor?

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ben after effects e yeni başladım. Elimde bi kitap var.O kitapta yapılan sahneye resim getirmek,yani import etmek,bende olmuyor.Sağ tıklıyorum,import>file diyorum,resim seçiyorum,daha sonra program yanıt vermemeye başlıyor ve de "programı kapat" diye bir seçenek geliyor.
Neden sizce bi yardım eder misini?

Benzer konular

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dosya çok büyük olabilir. Biraz detaylanırabilir misiniz dosyanın özelliklerini?

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açtığım compositionun boyutları,resimin boyutundan büyük.

Resim;480-640
Composition;720-480

Diğer özelliklerini yazmama gerek yok sanırım.Çünkü kitaba göre açmıştım.Ama isterseniz yazarım :D

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hacım kitaba göre derken ne demek istediini anlamadım. İstersen projeni ve resmi upload et linkini ver bi bakiim. Böle uzaktan neden olabileceği belli olmuyor.

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elimde bir çalışma kitabı var.Ondaki ayarlara göre diyorum

İşte resimler.

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
yeni comp açarken pald1/dv yi custom seç diğerinide d1*dvpalide schuar picsel seç.
böyle almayı dene ama bence açtığın comtan değildir belkide aldığın resmin formatını değiştir png yap öyle dene bide

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dediğiniz ghibi de yaptım ama yine olmadı.
Zaten sadece resim değil;mesela .psd dosyasını import etmenin türlü türlüyolları varya.Bende sadece bütün katmanları normal bi şekilde import ediceksen ediecksin,tek bir katman almaya çalışınca da hata veriyor.Birde çok psd yi alfabetik sıraya göre de alamıyorum.

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
import ederken seçtiğin saman altta photoshop seqarce seçeneğini tıkla o zaman tek katman olarak alır ayrıca aldığın resimlere bak bakalım cmyk mı yoksa rgb mi cmyk ise after effect kabul etmez. eğer hala bi işe yaramıyorsa after efectin sorunlu sil gitsin

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
.psd yi tek katman olarak veya bütün katmanlarını aynı anda alabiliyorum.Yapabildiğim tek import bu.Çalıştığım kitapta bir sürü alfabetik sırayla hazırlanmışl .psd dosyaları var.Bunları import ederek sanırım animasyon yapılacak-dosya adının "dönen dünya" olmasından tahmin ediyorum,ama sonuca daha ulaşamadığımdan bilemiyorum da-Kitabın yaptığı gibi alfabetik sırayla import edemiyorum :S Büyük bir import sorunu var yani ...

Snaırım sorun benim programda :S offf:S
Çabalarınız için iki arkadaşıma da teşekkür ediyorum.Sağolun.