Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neyefendi

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Doldur dede, yürekleri aşk ile..."

photoshop cs5 + wacom tablet. referans kullanılmamıştır. bu kadar çok mercan dede dinleyipte bu resmi çizmemek olmazdı :)

neyefendi.jpg

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten çok başarılı emeğinize sağlık...

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ayak hiç görünmesemiymiş acaba, elinize sağlık :clapping:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
oldukça başarılı gelişime açık hoş bir çalışma,
tebrikler başarılı buldum.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir çalışma olmuş ,ayak için belirttiğiniz noktaya katılıyorum daha doğal olmuş, bu arada fotoğrafı aldım haberiniz olsun

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
ben hatalardan bahsetmek istiyorum, resime göre özellikle sol omuz hatalı ve göze oldukça batıyor.Sol parmaklarda baştan çalışmanı isterim, dosya halen elindeyse...Birde bel ortada yok gibi...Bunlar benim görebildidiğim eleştirilerim...renkelemeler başarılı (neyzenler yine resimi tamamlama telaşıyla aceleye gelmiş gibi..)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben hatalardan bahsetmek istiyorum, resime göre özellikle sol omuz hatalı ve göze oldukça batıyor.Sol parmaklarda baştan çalışmanı isterim, dosya halen elindeyse...Birde bel ortada yok gibi...Bunlar benim görebildidiğim eleştirilerim...renkelemeler başarılı (neyzenler yine resimi tamamlama telaşıyla aceleye gelmiş gibi..)

eleştiriniz için çok teşekkür ederim. bu eleştiriler sayesinde dah da geliştiğimi hissediyorum. :) omuzdaki hata tamamen son dakika olayı. Neyzen'i çizerken biraz serbest çalıştım sonra dekupe etmem gerekti. dekupe ettikten sonra omuzu yanlış yerden silmişim yoksa öyle değildi şok oldum siz söyleyince. parmaklarda fazla fazla çalışmam gerek farkındayım. beldeki soruna gelince ben pek problem göremedim açıkçası, sonuçta o pozisyonda biraz kambur durur ve bel de yokmuş gibi durur ( tabi hata olabilir ama bence yok, yada ben şimdilik fark edemedim.) bende haddim olmayarak yorumunuzdaki hatayı eleştireyim :) aceleye gelip fazla özenmediğim karakterler neyzen değil semazen. neyzen ney çalan insana denir. :) tekrar teşekkür ederim.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
İşi bilmediğim için pek yorumda bulunamicam. Ama genel olarak gayet hoş görünüyor. Elinize sağlık.

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
aynen dediğin gibi, sabahladığım bir gün sonrasında yorum yazarken böyle dalgınlıklar oluyor... neyzen ile semazeni ayırabilirim her orta yaşlı adam gibi...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yukarıdaki yorumlara katılıyorum
ney i sevmesemde görüntüyü görünce bir huzur geldi:)
eline sağlık