Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"NightBirds" Cd Kapağı tasarımı..

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tamamen hayali bir ürün, gerçekle bağdaşan bir tarafı yok sınav teslim ödevimdi =) yorumlarınızı eksik etmeyin =)

n1390759911302272535678.jpg

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz bu resmi photoshopta temizleyiptemi kullandınız resmin içinde siyahlıklar ve mavilikler var.çalışma mavi ve tonlarına gömülüp gitmiş guite.... yazısını başka bir renkte yazbilirdiniz.arka zeminde pikselleşmeler var.çalışmaya daha canlı renkler katmalısın bence emeğine sağlık kolay gelsin.

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma mavi ve tonlarına gömülüp gitmiş guite.... yazısını başka bir renkte yazbilirdiniz.arka zeminde pikselleşmeler var.çalışmaya daha canlı renkler katmalısın bence
"quite of night" (gecenin sessizliği) daha başka hangi renklerle anlatılabilir? düşünüyorum ama bulamıyorum mavi ve siyahtan baska :S pikselleşmeler kaydettiğim formattan ve buraya yüklememden olsa gerek çünkü orjinalinde yok.
siz bu resmi photoshopta temizleyiptemi kullandınız resmin içinde siyahlıklar ve mavilikler var.
bu arada sadece sağ tarafta şehir silüetinin oldugu kısımda siyahlıklar var sol taraf temiz yani o şehir silüetinin siyahlıkları..

eleştirileriniz için teşekkür ederim =) umarım nedenlerini anlatabilmişimdir..

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi mavi geceyimi temsil ediyor. illakide siyay yada mavimi olmak zorunda zıtlıklardanda yararlanılabilir. beyazı deneyebilirsiniz. sizi zahmet bu çalışmayı farklı renklerde deneyebilirmisiniz. mesala arka zemini beyaz çalışın bakalım nasıl olacak.

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
parliament mavisi..ay ışığının gece yarattığı mavilik..gökyüzü yani burda mavinin kullanımına dair birsürü şey çıkartılabilir..çalışmanın psd si şuan bende mevcut değil ayrıca yazı fontlarıda** ama jpg üzerinden denerim tekrar gönderirim karşılaştırırız..

**gecen sene yaptıgım birçalışmaydı formatta bir sürü ödev ve çalışmamı kaybettim..bunu da sınav teslim etmiştim hocama ondan bi kopyasını alabildim..