Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Noel için Kendi müşterilerime tasarladıgım Zarf ve Tebrik Kartı

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
ekte noelde müşterilerime gödnermek için tasarladıgım ve deneme baskı yaptııgm kart çalışması vardır fikirlerinizi bekliyorum..

Zarf
1.jpg

Ön yüz
2.jpg

Arka Yüz
3.jpg

Yorumlarınızı Bekliorum

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Noel şapkalı bir kedi yukardan karta bakıyor olsa ?

şöyle bişey yapmıştım eskiden :)
ylbaemal.jpg

Son düzenleme:

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabiki olabilir.. tşk ederim öneri için ama kediden çok noel baba temesına sadık kalmak daha iyi gibi geldi , önerinizi değerlendirip düşüneceğim tşk ederim..

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş:D çok şeker:D:D:D

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben noel kısmını anlayamadım biz noelmi kutluyoruz. :S

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
noel yeni yıl :) aynı şeydir kendimce ..

şöyle bir şey var ozaman
eğer top outa çıktıgında neden out diyoruzda dışarda demiyoruz yada neden gool (Goal) diye bagırıyoruzda kale diye bagırmıyoruz :?

bu evrensel bir terimdir yeni yıl - Noel :?

yada neden telefonu icat eden kişinin aşkına seslenmek için isminin kısaltması olan ALO yu ( Allessandra Lolita Oswaldo) kullanıyoruz :?
bu evrenseldir...
Tşk ederim...

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Noel baba ve diğer görseller tarafınızca mı hazırlanmış yoksa hali hazırda var olan vektöreller mi kullanılmıştır?

Bu konularda bilgi verirseniz çalışmalarınıza daha iyi yorum alacağınızı düşünüyorum...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
noel baba haric digerleri kendi çizimimdir noel baba internetten temin ettiğim bir kutlama kartından alınmış resimdir.

Tşkler.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
noel yeni yıl :) aynı şeydir kendimce ..

şöyle bir şey var ozaman
eğer top outa çıktıgında neden out diyoruzda dışarda demiyoruz yada neden gool (Goal) diye bagırıyoruzda kale diye bagırmıyoruz :?

bu evrensel bir terimdir yeni yıl - Noel :?

yada neden telefonu icat eden kişinin aşkına seslenmek için isminin kısaltması olan ALO yu ( Allessandra Lolita Oswaldo) kullanıyoruz :?
bu evrenseldir...
Tşk ederim...

büyük bir yanlışı burda düzeltmek gerekir...
Noel ve yılbaşı aynı şey değildir...
Noel denilen zaman zarfı ki yanlış hatırlamıyorsam 24 aralık idi; Hristiyanların kutladığı bir bayramdır; oda Hz.İsa ' nın doğum günüdür; yeni yıldan önce kutlanır; ve bir hafta boyunca dini bayram olarak devam eder...
Yılbaşı ise hepimizin yani bütün dünyanın kutladığı 31 aralığı 1 ocağa bağlayan gecedir...

Lütfen ikisini bir birine karıştırmayalım.
Biri dini bayrmadır; diğeri zaman değişimi kutlamaları...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım iyi de çok fazla "bütün" kelimesini kullanmışsın. Guinness'e girersin valla!

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında Temekde Noel ve yılbaşının ayrı oldugunu Hıristiyan bayramı oldugunu bilmekteyim
fakat noel deyince türkiyede akla gelen yılbaşıdır. onu kast ederek veridğim örneklerle destekledim
goal kale
out dışarda gibi

temelde Noel ve New year farklı burda yanlış anlatım yaptı isem affola..

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlarıma bende katılarak Noel ve Yılbaşının aynı şey olmadığını tekrarlıyorum burda bazı sabit kullanılan sözcükleri baz almadan konuşmalıyız herşeyden önce Öz Türkçemize sahip çıkmalıyız. Herkes aynısını yapıp yabancılaşacaksa ozaman Milli Mücadele neden verildi?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlarıma bende katılarak Noel ve Yılbaşının aynı şey olmadığını tekrarlıyorum burda bazı sabit kullanılan sözcükleri baz almadan konuşmalıyız herşeyden önce Öz Türkçemize sahip çıkmalıyız. Herkes aynısını yapıp yabancılaşacaksa ozaman Milli Mücadele neden verildi?

Size kesinlikle katılıyorum
bu farka çok diikat etmeliyiz bence

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya :) ben tebrik katrı paylaştım konu siyaset meydanına gidiyor yapılan iş hakkında yorum yazalım lütfen seçtiğim kelime farklı olmuş olsada affola diyelim..

gavur dediğimiz insanlar :?
gavur kime deriz müslüman olmayanlaramı hristiyan olmayanlaramı :? yoksa katoliklere mi vb. konu çok tureyebilir uzar gider..

yani farklı ulkelerde eş anlamlı fakat dilelri farklı goll out ALO gibi keliemeler olmasına karşılık aynı amaç olmasada aynı anlamı ifade eden kelimelerde vardır
Noel yılbaşı , pascalya hıdır ellez gibi türer gider konu ozaman burda yapılan işin tasarımın göze nasıl geldiğini yorumlarsak sevinirm yoksa konu siyaset meydanı dinciler gericiler turkler Atatürkçüler vs.. uzayıp gidecek...

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence burda arkadasın tasarımı degerlendırıp bunun üzerine konusmak gerekir.bu tip konuları ne kadar tartışırsak tartışalım bir sonuca fikre varmak güç

ülkemiz ekonomik olarak tam bağımsız olmadıkça diğer ülke veya dinlerin inançları medya vs. aracılığı ile yıllardır empoze edilmektedir.

bunu geciktirmek veya önlemek konusunda toplumun bakış açısına yön veren biz tasarımcıların kullandığı kelime ve verdiği mesajlara dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.

zaten noel ile yeni yıl arasında öncelikle gün ve anlam farkı vardır.

çalışmana gelince renk karması gayet yerinde.ben genelde netten vs. bir yerden bir şey kullanma taraftarı değilim sanki çalışmanın değerini biraz kırıyor gibi ama yine de emeğine sağlık iyi çalışmalar dilerim...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence burda arkadasın tasarımı degerlendırıp bunun üzerine konusmak gerekir.bu tip konuları ne kadar tartışırsak tartışalım bir sonuca fikre varmak güç

ülkemiz ekonomik olarak tam bağımsız olmadıkça diğer ülke veya dinlerin inançları medya vs. aracılığı ile yıllardır empoze edilmektedir.

bunu geciktirmek veya önlemek konusunda toplumun bakış açısına yön veren biz tasarımcıların kullandığı kelime ve verdiği mesajlara dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.

zaten noel ile yeni yıl arasında öncelikle gün ve anlam farkı vardır.

çalışmana gelince renk karması gayet yerinde.ben genelde netten vs. bir yerden bir şey kullanma taraftarı değilim sanki çalışmanın değerini biraz kırıyor gibi ama yine de emeğine sağlık iyi çalışmalar dilerim...

tşk ederim

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
noel babada çok şirin. vektörelini paylaşabilirmisin.