Norman İnşaat Kartvizit Çalışması
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 12 Eki 2011 #1
B beyhanballi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Eyl 2011 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 13 Eki 2011 #2 güzel görünüor elinize sağlk..
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 13 Eki 2011 #3 renkleri Beğenmedim =) arka tarafda bulunan üstdeki gri ile altdaki kırmızının farklı taraflardan ayrılmaları kötü görünüyor ikiside aynı trafdan kesilmiyor.
renkleri Beğenmedim =) arka tarafda bulunan üstdeki gri ile altdaki kırmızının farklı taraflardan ayrılmaları kötü görünüyor ikiside aynı trafdan kesilmiyor.
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 13 Eki 2011 #4 RD3S1GN' Alıntı: renkleri Beğenmedim =) arka tarafda bulunan üstdeki gri ile altdaki kırmızının farklı taraflardan ayrılmaları kötü görünüyor ikiside aynı trafdan kesilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Renkler için yapabileceğimiz birşey yok logosunun renkleri o şekilde idi arkadaki şeritler için doğru söylüyorsunuz orayı atlamışız...
RD3S1GN' Alıntı: renkleri Beğenmedim =) arka tarafda bulunan üstdeki gri ile altdaki kırmızının farklı taraflardan ayrılmaları kötü görünüyor ikiside aynı trafdan kesilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Renkler için yapabileceğimiz birşey yok logosunun renkleri o şekilde idi arkadaki şeritler için doğru söylüyorsunuz orayı atlamışız...
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 13 Eki 2011 #5 kolay gelsin.
F FotoYS ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 178 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.oneoreklam.com 13 Eki 2011 #6 RD3S1GN' Alıntı: kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Kardeş bu arada benim ortağımda trabzonlu
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 13 Eki 2011 #7 FotoYS' Alıntı: Kardeş bu arada benim ortağımda trabzonlu Genişletmek için tıkla ... Ben Van'lıyım Ama Trabzon Hastasıyım. :emo1:
FotoYS' Alıntı: Kardeş bu arada benim ortağımda trabzonlu Genişletmek için tıkla ... Ben Van'lıyım Ama Trabzon Hastasıyım. :emo1: