Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahmedi nejat'ı kullanmanız garibime gitti. oysa nükleer silah kullanıp bir çok masumu öldüren bir israil ve amerika var. bir şaron ve bush var. cidden ilginç. nükleer silahı bugüne kadar hiç kullanmayan birinin resmini koymanız tuhafıma gitti şahsen....
ahmedi nejat'ı kullanmanız garibime gitti. oysa nükleer silah kullanıp bir çok masumu öldüren bir israil ve amerika var. bir şaron ve bush var. cidden ilginç. nükleer silahı bugüne kadar hiç kullanmayan birinin resmini koymanız tuhafıma gitti şahsen....
Arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum.Ben ahmedı nejatı kullanarak sadece nukleer gucun yıkımı ve hos gorunmeyen yıkıcı gucunu gostermek ıstedım . Amerıkalıları kullanarak Kan ölüm dehset vahset vs.vs.gıbı ıgrenc konu ıslemek ıstemedıgımden onları kooymadım,zaten onları koyacak bır calısmamda olamaz.
Yanı calısmamdakı amac nukleer gucun gereksız olabılecegını gostermektı.ölüm degil.ama tabiki iş ölüme geldiğinde onlar cocukları öldürmesinii iyi bilirler :rofl: tanıdık geldımı bu laf