Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nukleer guc

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Nukleer gucun anlamsızlıgını anlatmaya calıstıgım bır calısma

mexicocity.png

Konuyu dogru yere acmısımdır umarım

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafikerler.net > Adobe > Photoshop > Photoshop Soru ve Sorunlarınız > Nukleer guc

Görüldüğü üzere açmış olduğunuz konu ilgili yazılım ile bağlantılı bir soru içermemektedir.

Konu serbest çalışmalar kategorisine taşınmıştır.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
çalışma güzel ama sol üst taraf da ki galiba sizin resminiz o resim olmasa belki daha da güzel olurdu bence emeğinize sağlık teşekkürler

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Hayır arkadas o ahmedı nejat :) nukleer gucu ısrarla savunuyor ya onun sonuclarını gostermek ıstedım
(Bu arada benzıyrmu bna yahu O) )

Modum Tesekkurler ben bulamayınca buraya acmıstım ozur olsun.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
soldaki ahmedi nejat ve bacalardan çıkan duman dışında güzel çalışma olmuş.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
ahmedi nejat'ı kullanmanız garibime gitti. oysa nükleer silah kullanıp bir çok masumu öldüren bir israil ve amerika var. bir şaron ve bush var. cidden ilginç. nükleer silahı bugüne kadar hiç kullanmayan birinin resmini koymanız tuhafıma gitti şahsen....

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
ahmedi nejat'ı kullanmanız garibime gitti. oysa nükleer silah kullanıp bir çok masumu öldüren bir israil ve amerika var. bir şaron ve bush var. cidden ilginç. nükleer silahı bugüne kadar hiç kullanmayan birinin resmini koymanız tuhafıma gitti şahsen....

Arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum.Ben ahmedı nejatı kullanarak sadece nukleer gucun yıkımı ve hos gorunmeyen yıkıcı gucunu gostermek ıstedım . Amerıkalıları kullanarak Kan ölüm dehset vahset vs.vs.gıbı ıgrenc konu ıslemek ıstemedıgımden onları kooymadım,zaten onları koyacak bır calısmamda olamaz.

Yanı calısmamdakı amac nukleer gucun gereksız olabılecegını gostermektı.ölüm degil.ama tabiki iş ölüme geldiğinde onlar cocukları öldürmesinii iyi bilirler :rofl: tanıdık geldımı bu laf

yoksa sana katılıyorum.