Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

objeye çift tıklayarak prespektif vermek

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
objeye tıkladınız seçili hale getirdiniz bidaha tıkladınız köşelerde ovaal orta kısımlarda ise düz oklar gördünüz.mausunuzu düz okların üstüne getirdiğinizde imlecin değiştiğini göreceksiniz işte bu durumda tıklamanızla objeye prespektif kazandırırsınız.tıkladığınız yerin karşı noktası mekez noktası olur.eğer bu işlemi alt tuşuna basarak yaparsanız bakın neler oluyo......saygılar

Benzer konular

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış ifade etmiş olabilirim.iddaa etmiyorum. ama prespektiv ile skew arasındaki fark ne

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efect menüsündeki prespektif tabiki daha detaylı.prespektif verirken ebatı ilede oynayabiliyosun.ama diğeri bu kadar özellikli değil tabi.kürşat kardeşim yanlış anlaşılıyosam düzelteyim benim maksatım corelde yeni farkettiğim bişeyleri paylaşmak. tabiki bilenlerede laf yok.yani ben şunu kullanmayın bunu kullanın demiyorum. corel de buda var diyorum.saygılar

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
efect menüsündeki prespektif tabiki daha detaylı.prespektif verirken ebatı ilede oynayabiliyosun.ama diğeri bu kadar özellikli değil tabi.kürşat kardeşim yanlış anlaşılıyosam düzelteyim benim maksatım corelde yeni farkettiğim bişeyleri paylaşmak. tabiki bilenlerede laf yok.yani ben şunu kullanmayın bunu kullanın demiyorum. corel de buda var diyorum.saygılar
Ben de muhalefet yapmıyorum. Sadece kavram kargaşası yaratmamak için müdahale ettim. ;) bilgisayar destekli grafik tasarım ve çizim programlarında perspektif ve skew farklı kavramlardır.