Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

odev icin logo lazım

kabusdesing

🌱Yeni Üye🌱
selam arqadaslar biz bir grup calısması yapıyoruz 4 er kısılık gruplar kuruk ve ogretmenımız bizden bir logo yapmamızı ıstedı siz yardım edebilirmısın grubumuzun ısmı (CARMA)

Benzer konular

fukidesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır ben öle cvp vermiyorum yaparım kardeşim ama içerigi söle

kabusdesing

🌱Yeni Üye🌱
farkındaysan logı ciZ ver demedik gorsel olaraq neler yapabilirz onlar hakkında biLgi istedım yoksa bende konya selcuk unıversitesi grafik-tasarim-basın-yayın bolumund eokuyorum

fukidesing anlayisin icin saqol icerikte herhanqi bir sorun yok sadece cesıtlı sekil ve motiflerde CARMA yazısı yapmak ve kenarina dairesel sekıller vermek sadece goze hitap etsin yeter

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
farkındaysan logı ciZ ver demedik gorsel olaraq neler yapabilirz onlar hakkında biLgi istedım yoksa bende konya selcuk unıversitesi grafik-tasarim-basın-yayın bolumund eokuyorum

fukidesing anlayisin icin saqol icerikte herhanqi bir sorun yok sadece cesıtlı sekil ve motiflerde CARMA yazısı yapmak ve kenarina dairesel sekıller vermek sadece goze hitap etsin yeter

Bir söylediğin diğerini tutmuyor farkındamısın. Şimdi sen okul okuyorsun , istersen biraz Türkçe yazımına özen göster.
Uslubunada biraz özen göster.

kabusdesing

🌱Yeni Üye🌱
uslubumda ne varmıski? neden bir dedigim bir dedigini tutmucakki.bir arqadasin onerisi ile siteye girdik aldıqımız tepkilere baq yha :S

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆

arkadaşım hem türkçen yok hem üniversite okuyorsun valla bravo bide ukalalık yapıyorsun :D daha nediyim :D:D:D

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆

İlk önce şunu söyleyeyim flood yapmak yasak... Konuya gelirsek, resmen çiz ver demişsin, ortada hiçbirşey yokken insanlar nasıl yardımcı olabilirlerki, forumun içeriğini incelersen insanlar çalışmalarını yapıp buraya ekliyor, ve diğer üyeler ellerinden gelen yardımı çalışmalar üzerindeki eleştrileriyle yapıyorlar, Öğretmeniniz sizden logo istemiş, bunun amacı neler yapabildiğinizi görmesi, herşeyden önce bence bu logo için yardım almanız etik değil. Kendiniz yapıp notu kendiniz alacaksınız. Daha sonra yaptığınız logoyu buraya eklersiniz bu işi bilen herkez size elinden geldiği kadar doğruyu göstermeye çalışır.

Saygılar..

fukidesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burası paylaşım platformu deilmi arkadaşlar?öleyse birine yardım ediyoruz neden bu kadar sorun yaratıyorsunuz lütfen ama

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
uslubumda ne varmıski? neden bir dedigim bir dedigini tutmucakki.bir arqadasin onerisi ile siteye girdik aldıqımız tepkilere baq yha :S

1.Uslubuna dikkat et
2.Türkçeyi doğru kullan.

Tekrarladığın halde üzülerek söylüyorum forumdan uzaklaştırılacaksın.

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
burası paylaşım platformu deilmi arkadaşlar?öleyse birine yardım ediyoruz neden bu kadar sorun yaratıyorsunuz lütfen ama

Tabiki burası paylaşım formu, herkes birbirine yardım ediyor, fakat yukarıda açıkladığım şekilde...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆

Paylaşımı plartformudur, ama buranın kuralları var bu kurallara herkes uymak zorundadır. Grafikerler.net türkçeyi doğru kullanılması gerektiğini savunmaktadır. Bu hassasiyetimizi her zaman belirtmekteyiz.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet ne güzel bir ders verdin.

Logo tasarımınız için öneri istemişsin. İşte öneri. CARMA yazınızı dört ayrı kişi olduğunuzdan dört renk yapın, bu renkler CMYK olsun. sonra yazıyı deforme et, standart font kullanma. Sana söylememe gerek yok zaten.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ödev için logo lazım demişsiniz notu siz mi alıcaksınız bizmi alıcaz ? bunu bi düşün ilk önce grafik bölümünde okuyorum demişsiniz o zaman bu konularla ilgili bilginiz mutlaka vardır. birtane çizin not almadan önce burada yorum alın bence.. Kolay gelsin... Mutlaka Faydası Olcaktır...

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede temeli atın, yorumlarla katı çıkarsınız. Zaten sonrasında bir çok öneri gelecektir. İyi çalışmalar...

umurgezersu

🌱Yeni Üye🌱
burdaki herkes türkçeyi sanki mükemmel kullanıyo herkezi uzaklaştır ozaman

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com

Usluba dikkat ve karşındaki insanlara saygı öneriyorum.

burdaki herkes türkçeyi sanki mükemmel kullanıyo herkezi uzaklaştır ozaman
Neden tepki verdinki, konuyu saptırdığının eminim farkındasın. Kimse burada dil bilimcisi olduğunu iddia etmiyor. Sana göre Türkçeyi doğru kullanmak kelimeleri
doğru yazmakmıdır?
Dili iyi kullanmak aynı zamanda karşındaki insanada bir saygı
ifadesidir. Bu mesajlarda söz konusu üye, hem saygı sınırlarını zorluyor, hemde
sitemizin yöneticilerini rahatsız ediyor. İstekleri ve diyaloglarının haricinde
kullandığı dil içinde benim bir şey söylemem gerek yok siz görüyorsunuz.

Bu siteye üye olan herkes şunu iyi bilsinki biz dilin iyi kullanılmasına ve kullandırılmasına her zaman destek vereceğiz.
Bu konuya gerekli özeni göstermeyenleri uyaracağız gerekirse üyeliğinin iptali yoluna gideceğiz.

capanomer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel öğrenmeye yeni başladım bakalım ne kadar hatam var

tabi yorum yaparsanız şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: