Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oemia Logo Çalışması

pkarlidag

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle 4yıl aradan snra tekrar grafik ögrenmek için corelle basladım programa 1 haftadır çalışıyorum. Ancak bu kadar oldu. Bir arkadaşımn Ar-ge şirketi için süpriz yapmaya çalışıyorum. Sizlerde yorum yaparsanız eminim daha iyi çalışmalar çıkartabilirim. Umarım başlangıc için iyi olmuştur...

udddhntitled1.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

grafiker nuray

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk logon ilk çalışmansa birazcık iyi... yazının altda kalısı çizgilerin üste durması flanda felan hariç :p :D

pkarlidag

🌱Yeni Üye🌱
ilk logon ilk çalışmansa birazcık iyi... yazının altda kalısı çizgilerin üste durması flanda felan hariç :p :D

evet burdan bakınca daha iyi anlaşılıyor nasıl oldugu :smile: İllustrator ögrenmeye başlıycam bu konuda daha iyisiymiş.

İstediğiniz gibi eleştirirseniz hiç kırılmam sevinirim eksiklerimi görmem açısından yön olur bana şimdiden teşekkürler...

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet burdan bakınca daha iyi anlaşılıyor nasıl oldugu :smile: İllustrator ögrenmeye başlıycam bu konuda daha iyisiymiş.

İstediğiniz gibi eleştirirseniz hiç kırılmam sevinirim eksiklerimi görmem açısından yön olur bana şimdiden teşekkürler...

İş programda değil arkadaşım, önemli olan hayal gücün.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık.Logoda bir amatörlük olduğu ortada "a" harfinin rengi diğerlerine göre daha koyu ayrıntılara dikkat ederek biraz daha üzerinde çalışsan güzel şeyler çıkabilir ortaya bence başarılar.

pkarlidag

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık.Logoda bir amatörlük olduğu ortada "a" harfinin rengi diğerlerine göre daha koyu ayrıntılara dikkat ederek biraz daha üzerinde çalışsan güzel şeyler çıkabilir ortaya bence başarılar.

Teşekkür ederim onu kendim üzerinden oynadığım için oldu. Oradan fark edemedim. Yazı tipini değiştirip renklerle oynasam daha iyi olacak sanırım...

memnuni25

🌱Yeni Üye🌱
biraz soluk duruyor alanın çoğunu kaplayan dünya çok basitçe göstermiş ve son olarak yazı fontu çok sade durmuş bu yüzden malesef sana puanım 3..

yorumlar elştiriler insana artı katar...

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tam 1 haftalık bir çalışma zaten:)

yaxsiburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayal gücün olduktan sonra gerisi gelir zaten.........

Jooqer41

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.forumzaman.com
Üstat gölgelendirme yapabilirdin , sonra karıştırma kullansaydın dünyanın içine çok daha iyi durudu eksik çok malasef Bu arada fontunuda değiştirsen iyi olur www.dafont.com kendine iyi bi font seç :) iyi çalışmalar.