Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ofset için pdf export ?

bhdrorhn

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. içinde embed birçok görsel ve fotoğraf olan broşürü başka bir şehirdeki matbaada bastırmak istiyorum. mail yada hosting üzerinden göndericeğim için çalışmayı pdf olarak exportlayıp yollamam gerekiyor. probleme gelince export ederken herhangi bir compress olmamasını, fontların otomatik convertlenmesini ve matbaaya gönderebilinecek en iyi ve sorunsuz şekilde export menüsü ayarlarını yapmak istiyorum. illustrator hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

saygılar teşekkürler.

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Seve As ile PDF yazdırma seçeneklerinden Press Quality seçeneği işinizi fazlasıyla görür. Bleed ve diğer ayarları yapmayı unutmayın.
Fontları dosya içinden convertleyin.

bhdrorhn

🌱Yeni Üye🌱
Seve As ile PDF yazdırma seçeneklerinden Press Quality seçeneği işinizi fazlasıyla görür. Bleed ve diğer ayarları yapmayı unutmayın.
Fontları dosya içinden convertleyin.

öncelikle yardımınız için teşekkürler. bleed ayarlarını başlatan yaptım fakat beni düşündüren fontlar. 56 sayfalık a4 broşür gibi bişey düşünün ve her sayfada a5 ebadı kadar yazı var. olay üşenmek değil ama bi cümle gözden kaçar convertsiz gider diye tereddüt ediyorum. export ederken tüm yazıları outline yap gibi bi olay yokmu ?

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işini saglama al tek tek convertle.