Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıldız tornavida ucunda belirsizliği anlayamadım açarsanız sevinirim zemin sadece bir zemin olsun diye atılmış bir şey düşünmedim bile çünkü burada anlatmak istenilen tornavidanın çizimi kitap kapağı veya afiş çalışmıyorum onun için zemin yorumunuza katılmıyorum
Yorumlara verdiği cevaplardan anlaşılıyor ki dorukan arkadaşımız yoruma açık değil. Elinize sağlık, mükemmel olmuş. Bundan iyisi can sağlığı, hiçbir sorun göremiyorum. Kolay gelsin...
Yorumlara verdiği cevaplardan anlaşılıyor ki dorukan arkadaşımız yoruma açık değil. Elinize sağlık, mükemmel olmuş. Bundan iyisi can sağlığı, hiçbir sorun göremiyorum. Kolay gelsin...
arkadaşalar eleştrilerinizi bekliyorum nedemek hiç bir çalışma mükemmel değildir asla böyle bir şeyi kabul etmiyorum benim itirazlarım sadece vurgulanamak istenilen olayı değilde fonu tartışmak veya attığım başlıga yorum yapılmasına karşıyım çünkü olay amacından sapmış oluyor sizce yapılan yanlış veya çizimdeki ışık kırılması gibi hatalar varsa yani yapılan çalışmadaki ana tema eleştrilirse daha çok sevinirim ve ancak böyle gelişebileceğimizi düşünüyorum tabikii buyinede benim düşüncelerim katılıp katılmamak sizlerin bileceği bir şey beyenen veya beyenmeyen herkeze yinede teşşekkür.....