Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul dergimiz için hazırladığım kapak

yasarcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasarcanturk.com
bu ilk dergi kapağım veya tasarımım değil
ama bugüne kadar yaptıklarımdan çok çok iyi olmalı çünkü dergi içeriği mükemmel oldu kapak sönük kalırsa içinin kıymeti kalmaz gibime geliyo bu nedenle önemli.
çalışmam konusunda yorumlarınızı bekliyorum

veyselkapak.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

alim sivasli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence kapak cok sade olmus sahsen hosuma gıtmedı
resmin altındakı vektorel bulutgıbı olan resımler ham goruntu gıbı durıyor tekrar calısmanızı ve kullandıgınız renkere dıkkat etmenızı tavsıye ederım alim sivaslı ıyı calısmalar dıler

yasarcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasarcanturk.com
yorumunuz için teşekkürler. kapak sade olsun istiyorum bu nedenle böyle bir çalışma yaptım hatta kapağın arkasındaki rengin üzerine sadece renginin adını yazıp bırakacaktım ama sonradan böyle birşey aklıma geldi. bir de ham görüntüden kastınızın ne olduğunu anlamadım biraz daha açıklarmısınız?

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
alt kısmı komple kaldır orada farklı birşeyler düşün yani hiç onlar orda olmasa bile şu halinden çok daha iyi olur bence kolay gelsin

Son düzenleme:

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alltaki maviliği kaldırın, üsteki pembe bantın enini kısın, fontunuzu değiştirin...Aslında bana sorarsanız en baştan başka bir tasarım yapın..çünkü yap boz mantığıyla en iyi sonuca doğru yol alırız...yapılan okul dergileri kapaklarına da bir göz atmanızı tavsiye ederim...Eğer ki çalışmamız çok sade olacaksa estetik olarak da göze hitap etmeli...

yasarcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasarcanturk.com
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
insana kendi yaptığı tasarım şahin görünürmüş ya benimkide öyle oldu iyiki burada sizlere sormuşum, yoksa bunu kullanmayı düşünüyodum.
artık yeni tasarım yapacağım.
birde okul dergisi kapak örnekleri nerden bulabilirim?

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Açıkçası çalışma çok scx resimlerine kokuyor. Bu arada milli eğitim bakanlığının okullar tarafından hazırlanan yayınlara ilişkin tebliğlerine bakmanda fayda var. Aksi takdirde dergi onaylansa dahi milli eğitim müdürlüklerince onay almaz ve okulunuz dergiyi yayınlatamaz.