Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul dergisi sayfaları, eleştirileriniz?

SonbaharHüznü

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar
Okulumuzun dergisini tasarlıyorum. Vektörel program kullanmasını bilmiyorum o yüzden tamamen Photoshop'ta tasarlıyorum. Öneri ve eleştirilerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Sayfa altına sayfa numarasını belirten şerit kısmı henüz eklemedim.
Sevgiler...

Benzer konular

alim sivasli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba kardeş bence cok sıradan olmus sana fotoshop da herşeyın yapılabılıcegını soylemek ıstıyorum ben ce bu sayfaya arka fon,farklı yazı sıtıllerı vs gıbı okuyucunun ılgısını cekecek calısmalar yapılsa daha ıyı olur eleştırılerım sızı kotulemek ıcın degıl fıkır vermek için ıyı calısmalar

SonbaharHüznü

🌱Yeni Üye🌱
Alim Bey teşekkür ediyorum öncelikle. Mesela nasıl düzenlemeler yapabilirim.
Sevgi ile...

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
birincisi sütünlar eşit değil. öncelikle bunlardan başla. seçtiğin resimde adamın iki yanında duran venezuella ve colombia yazı ve bayraklarını kapat ki en azından resmin biraz daha bizim ülkemizden havasını versin. Yani en azından yazarın resmini kullansan direk adamın yerine daha iyi. yazıyı koyduğun yerden sanki resim yazara aitmiş izlenimi doğuyor. Yazının ilk paragrafını ya da vurucu olan söylemleri içinden seçerek bunlardan spot oluştutabilirsin. İki column'un başlangıç ve bitiş noktaları da aynı yerlerden değil ve times karakteri yerine helvetica ya da swis tarzı daha düz karakterler seçebilirsin ya da küçük puntolarla olmak kaydıyla verdana tarzı karakterler. Yazı ne kadar girintili çıkıntılı olursa o kadar gözü yorar ve okuyucuyu sıkar. Sadece görsellik deil e biraz da okuyucunun gözlerini düsünmek lazim. :p

AkşamaDoğru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alwaysbroker güzel yorumun için teşekkür ediyorum, hemen düzenlemeye geçiyorum.
Birçok sayfamda bu tip hatalar var.
[Bu hesabımın şifresini unuttuğum için o hesaptan yazmıştım.]
Sevgiler.