asilimy
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Okulumuzun adının değişmesinden ve eski logomuzun fazla modern olmayışından dolayı yeni bir logo yapmaya karar verdik. Ancak şöyle ki nasıl bir logo yapacağımız konusunda hiçbir fikir üretemedik. Klasik okul logolarının dışına çıkıp, farklı bir logo yapmak istiyoruz (Örneğini aşağıya eklediğim logo gibi). Okulumuzda iki farklı bölüm bulunuyor. Bunlar Muhasebe Finansman ve Bilişim Teknolojileri bölümleri. Tek logo içerisinde ikisinede hitap edecek birşey üretmemiz istendi. Logoda renk, şekil ve ebat sınırlaması bulunmuyor. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. Açıkçası benim aklıma gerçekten hiçbirşey gelmiyor. Daha doğrusu Muhasebe Finansman ile Bilişim Teknolojileri arasında hiçbir ortak nokta bulamıyorum.
Aşağıdaki grafik bizimle aynı binada eğitim gören Sakarya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne aittir. İdare ve öğrenciler tarafından beğenilen bir logodur(Bana görede güzel bir logo). Bizdende bu tarz bir logo istenmektedir.
Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki grafik bizimle aynı binada eğitim gören Sakarya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne aittir. İdare ve öğrenciler tarafından beğenilen bir logodur(Bana görede güzel bir logo). Bizdende bu tarz bir logo istenmektedir.
Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.