Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

okul yıllık (andaç) yapabilicek firma arıyorum

ebru yavaş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb arkadaşlar okul yıllık (andaç) yapabilicek firma arıyorum eğer yapıyorsanız yada tavsiye edebiliceğiniz yer varsa yönlendirirseniz çok sevinirim 150 sayfa (75) yaprak olucak toplam 70 adet andaç yardım ederseniz çok seviniriz iyi çalışmalar herkesee

cause_turk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi günler ebru hanım..biz bursa da tanıtım ve reklam üzerine çalışan bir firmayız..dilerseniz biz sizlere yardımcı olmak isteriz..

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

rmkfb06

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ebru hanim

Ankarada PASTEL TASARIM ad› alt›nda okul mezuniyet y›ll›klar› üzerine faaliyet gösteriyoruz
eger uygun görürseniz
PASTEL TASARIM
Han›meli Sokak 35/7 S›hhiye/ANKARA
Tel: (0312) 230 31 34

cengizkus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar Ebru hanım, biçok üniversite ve özel kolejlere yıllık ve kitapçık çalışmalarımız oldu Freelance çalışıyoruz dolayısiyle fiyatlarımız uygundur. Dilerseniz iletişim için kuscengiz@yahoo.com

40tamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm.ebru hanım ankarada bir cok okul için çalışmalarımız var görüşmek isterseniz mail gönderebilirsiniz.

caglayangursel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MErahabalar ebru hanım freelance olarak çalışmalarımız oldu ve çalışmaya devam ediyorum,Sizlere en kısa sürede yardımcı olmayı ümit ediyorum.İyi çalışmalar kolay gelsin Dileğinildi taktirde refrenslarımı gösterebilirm.
caglayangursel@gmail.com
0543 942 56 62

ufukcizgisi

🌱Yeni Üye🌱
En uygunu size en yakınıdır derim

Merhaba, Muğla Fethiye'desiniz. Bence size en uygunu İzmir' matbaaları ile çalışmaktır. Baskı kontrolü ve işlerin sevki konusunda sorun yaşamazsınız. Bu konuda size yardımcı olabilirim. Eğer hala ilgilenirseniz ufukcizgisi @yahoo.com mail adresime yanıtınızı bekleyeceğim...

mrb arkadaşlar okul yıllık (andaç) yapabilicek firma arıyorum eğer yapıyorsanız yada tavsiye edebiliceğiniz yer varsa yönlendirirseniz çok sevinirim 150 sayfa (75) yaprak olucak toplam 70 adet andaç yardım ederseniz çok seviniriz iyi çalışmalar herkesee

panersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ebru hanım merhaba, freelance olarak yıllık,andaç yapmaktayım,özelden mesaj atamadım,mail adresi alabilirsem oldukça uygun fiyat vereceğim. Teşekkürler
ersinileri@gmail.com

dinosaur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erdalakyol.com
ebru hanım, işi, baskısı dahil adrese teslim yapabiliriz. kendi matbaası ve grafik tasarım stüdyosu olan yıllanmış bir firmayız. iç sayfalar, kapak ve cilt hakkında gramajı da içeren tercihleriniz varsa değerlendirip hayır diyemeyeceğiniz fiyat teklifimizi sunabiliriz.
aşağıdaki adresime mailinizi bekliyorum.
saygılarımla.

erdalakyol@graphic-designer.com
* yerimiz izmir, çamdibi'nde. görüşmeye gelmemiz ya da gelmeniz sadece bir kaç saatimizi alır.

mehmetgul1806

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Ebru Hanım,
Okul yıllıkları cd/dvd
Okul yıllıkları Kitap (andaç)
konusunda çok eminim farklı fiyatlar alacaksınız.
Biz Kayseride bu işi yapıyoruz.
Fiyat konusunda İstanbul ve Ankaradan başka rakibimiz yoktur diye biliyoruz yada bu zamana kadar öyle bildik :)

Siz sadece sayfa bilgisi vermişsiniz, ama okadar öok çeşit yıllık yapılabiliyorki inanın 70 adet yıllığı kişi başı 30 tl yede yaptırırsınız 100 ve üzeri tl yede yaptırırsınız.

Mesajınaza bazı arkadaşlarda cevap yazmışlar,
Lütfen hepimizle detayları görüşerek fiyat alınız.

Ayrıca tamamiyle kendi yazılımımız olan interaktif cd/dvd ilede fiyatta rakip tanımıyoruz.
Bize zahmeti çok olsada getirisi az olsada size yinede interaktif cd / dvd tavsiye ederim. Görsel, sesli, cd kapsitesince oldukça fazla resim ve yazı barındıran bu çalışmalar eminim daha çok hoşunuza gidecektir.

Buna ek olarak İnteraktif cd/ dvd yi Andaçla birlikçe yaptıracak olan okula cd veya dvd yıllığı yarı fiyatına veriyoruz.
Lütfen iletişime geçiniz.

Yazımda istemedende olsa kırıcı bir kelime/cümle varsa özür diliyorum.
Herkese kolay gelsin
mail/msn: mehmetgul1806@hotmail.com

krl21

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorun bizdede var ebru hanım.. biz çanakkalede bu işi yapmak istiyoruz hemde 70 değil 3000 civarı yıllık yapacağız ama ne uygun bir fiyat veren nede zamanında yıllıkları yapabilen firma bulamıyoruz.. arkadaşlar birçok kişi cevap yazmış.. eğer birisi varsa ben yaklaşık 3000 kadar yıllığı uygun fiyat, kaliteli hizmet ve zamanında teslimat güvencesi ile yapabilirim diyen hemen irtibata geçsin..
krl@fotoakay.com
fotoakay@mynet.com
maminet77@hotmail.com
05378674008

bluevision

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, andaç konusunda bir çözüm bulabildinizmi? Bu konuda size yardımcı olabilirim.

Cavit GÜLŞE
0544 883 07 50

dogi21

🌱Yeni Üye🌱
Ebru hn. merhabalar henüz biriyle anlaşma yapmadıysanız; bu konudaki tecrübelerimizle uygun fiyata size hizmet verebiliriz.mail adresim egdogi21@gmail.com.

dogi21

🌱Yeni Üye🌱
hemen size dönmek istedim bizimle teslimat , iş vs hiçbir problem yaşamazsınız.Detaylı mail için adresime yazabilirsiniz. egdogi21@gmail.com.

bluevision

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, Marmaris ve İzmir'de faaliyet gösteriyoruz. Bu konuda size kaliteli, süratli ve makul fiyatlı bir hizmet verebiliriz..5448830750

ice_oss

🌱Yeni Üye🌱
slm Ebru hanım 5 senedir okul yıllığı yapıyorum . Kayseride ve birçok ilde çalışmalarım mevcut isterseniz size örnek çalışma kargo edebilirim veya mail youylada göderebilirim. Çalışlar Goup
i_calis13@hotmail.com
info@calislargroup.com
KAYSERİ