Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

okuldaki grafik tasarım günü için yaptığım afiş

TypO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
72423914am1.jpg

Yorumlarınız beklenir.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiçbirşey anlaşılmıyor arkadaşım. Üstteki yazılar çok karışık olmuş alltaki el ise kanlı bir eli anımsattı bana.. Aslında üzerinde çalışılsa iyi birşeyer çıkar gibi görünüyor. Biraz daha gayret. Ayrıca biraz yapılan çalışmaları gözlemlemeni öneririm.

tasarimci-03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasim bende hicbisey anlamadim kusura bakma ama tipografi uygulamaya calismissin ama ters cevirmissin karakterleri yazilari hem kanli el ne alaka anlamadik sahsennn

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alt kısma uyguladığın tramları biraz daha açarsan anlaşılır.

TypO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oradaki kanlı eli bazı ressamların yaptığı gibi eline boya sürüp imza şeklinde grafikerin imzası diye düşündüm ama üstteki tipografinin karışık olduğuna dair söylediklerinize dikkat edeceğim

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birincisi el çok sınırda kalmış. ya eli kesik kadrajlamalıydın yada biraz daha ortaya kaydırmalıydın.
"bakmak istediğiniz yerde, görmek istediğiniz herşey" sloganı renk ve font boyutu olarak biraz asi durmuş. oturmamış diyebilirim.
üst kısımdaki tipografi de arkadaşlarında değindiği gibi oldukça karışık. tam bir kaos var orda:)

tekrar düzenlersen bu yorumlar doğrultusunda iyi bişeyler çıkacağına inanıyorum;) iyi günler

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikir güzel vurgulanmak istenen yazıları birazdaha koyu ve okunabilir biçimde yerleştirip eldeki kırmızı yerine farklı bi kaç rengi bir arada yaparsan belki daha uygun olabilir..belki bütünlük sağlanması için elin üzerine de yazılar yerleştirebilirsin yada eli rengarenk yazılardan oluşturabilirsin... sadece öneri :)

High_Fidelity

🌱Yeni Üye🌱
her ne sergisiyse onu okunması gereken sıraya göre yukardan aşağıya veya büyükten küçüğe..
tamam arka taraf yine karışık olsun da serginin adı da bi şekilde okunacak şekilde yapsan iyi olur..
bakmak istediğin yerde görmek istediğini herşey yazısını sola çok yakın tutmuşsun eli de aynı şekilde çok aşağıda tutmuşsun ve el alakasız olmuş kanımca illa 1 şey kullanmak istiosan göz kullan.. renkler ve fikrin güzel bence..

exelans asi

🌱Yeni Üye🌱
adamım sen onlara bakma güzel olmuş en azından emek harcamışsın aksini söyleyenlerin emeğe saygısı yoktur