Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oluşum Dershanesine Bir logo

dadasahmet25

🌱Yeni Üye🌱
Oluşum dershanesine bir logo tasaramak istiyorum fikirlerinizi ve örnek tasarımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oluşum dershanesine bir logo tasaramak istiyorum fikirlerinizi ve örnek tasarımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

Ya sayın adminler yine istek programı yapmışınız haberimiz olmadı. :rofl::rofl::rofl:

Yani sen tasarlamak istiyorsun fikirlerimizi istiyorsun tamam da niye örnek tasarım yapalım ki tasarlayacak olan sen değil misin, yap yükle buraya fikirlerimizi belirtelim ya da bastır parayı burada sana yapacak birçok kişi yardımcı olur.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

# Grafikerler.net'e ait hiç bir alanda bedeli ödenmeden iş yeri ismi önerisi ya da markaya slogan isteği yapılamaz.
# Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

* Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim onayı ile izin verilir. Onay görmeyen başlıklar açılmama sebebi belirtilmesi beklenmemelidir.
* Bu gibi konularda dernek ya da sivil toplum kuruluşlarına ait yetkili kişilerce site yönetimi ile e-posta kullanılarak iletişime geçilmeleri gerekmektedir. (dernek ya da sivil toplum kuruluşunun resmi e-posta adresi ile...)
* Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
* Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
* Bunun dışında iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açmalıdırlar.

dadasahmet25

🌱Yeni Üye🌱
Tasarladığım logo bu.+ sı - siyle fikirlerinizi bekliyorum.

Page-BgGlare.jpg