Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

OLYMPOS EPSON DX 5 PRINT HEAD 1800 mm

alparslan detay

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadşlar OLYMPOS EPSON DX 5 PRINT HEAD 1800 mm almayı düşünüyorum birde sizin fikrlerinzi alayım dedim ne dersiniz?

seray tabela

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotter.net.tr
ben Olympos epson dx5 dijital baskı makinesi aldım.Direkt forexe baskı özelliğide var,oturaklı stabil bir dijital baskı makinesi,akşamları makineyi kapatırken temizleme ünitesini ekosolvent ile temiz tutuyorum,sabahlarıda makineyi açıncca otomatik temizleme yapıyorum.Gayet güzel baskılar alıyorum,hiç bir sıkıntım yok.googleden olympos epson dx5 diye arama yapıp makine hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

epson1xerox

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadşlar OLYMPOS EPSON DX 5 PRINT HEAD 1800 mm almayı düşünüyorum birde sizin fikrlerinzi alayım dedim ne dersiniz?

Karar vermeden önce daha yeni teknolojiye sahip olan makinelerimiz hakkında bilgi alabilirsin.
ekosolvent parkurunda en iyi olan epson zaten bunu bilerek epson almayı düşünüyorsun.Şu an en son teknolojiyi Piezo kafalarını (dx5-dx7 den daha yeni versiyon) kendi makinalarında kullanıyor. Ayrıca şu an piyasada bir çok makinenin kafası sarf malzeme olarak verilmektedir. Bu ürün grupları içersinde epson makinenin tamamına kafada dahil garanti vermektedir 2 yıl boyunca. Lütfen ************ resmi web adresini ziyaret ediniz.

Harun TAS

Aşağıdaki linkten Antalya lokasyon telefonumuzdan beni isteyebilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dijitalbaskii

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotterilan.net
olympos epson dx5 dijital baskı makinesi alalı 1 yılı geçti hiç bir sorun yaşamadım,baskılar çok net,yazı ve resimler mükemmel,pas izi olmuyor.Boya solvent olmadığı için kafada tıkanıklığa sebeb olmuyor.Seray tabelanın dediği gibi,her makinede olduğu gibi kafa temizleme ünitesini temiz tutmak lazım ki,sabah makineyi açtığınızda baskı kafasında boya artığı varsa çeksin temizlesin.baskı makinesine bağladığım bilgisayarda internette kulanıyorum,baskı yaptırmak için gelen tabelacılar bilgisayara flash bellek takıyorlar,bilgisayara virus girmiş windows çöktü.Bilgisayara format attırdım,maintop baskı programını kendim kurmayı bilmiyorum,epson dx5 aldığım olmypos reklam antalyayı aradım,hemen timewiever programı ile bilgisayarıma uzaktan bağlanıp,maintop programını kurup,ayarlarını yaptılar.En pahallı diye bilinen makinelerde böyle servis görmedim.1 yıldır berbere yaptığım afiş rengindede solma olmadı.her gün yaptığım afişin önünden geçiyorum,ilk gün yaptığım gibi rengini koruyor.