Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

olympos plotter Hk.

melih01

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum.Ben bi yerden olympos plotter aldım keşke almaz olaydım aldıgım kişi beni kandırmaya çalışıyor.Flexi kesim için dangle alman gerekli diyor.Kısacası ben bu plotterin driverini yüklediğim halde hala makine görünmüyor.Bana yardım ederseniz çok sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.

0507 973 09 33

Benzer konular

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Uzak doğu üretimli makinelerde Windows Driver (sürücü) seçeneği ile kesim yapma şansınız mevcuttur.. Fakat yardımcı yazılımlar, Flexi, Artcut, vb. yazılımlarla kesim işlemi daha kolay olduğu için makinelerin yanında bu yazılımlarda verilir. Makinenin satıcısı ile görüşüp flexi programını almaya çalışın lakin ücret isteyebilirler.

Sorunlarınız çözülmez ise elimizden gelen bişey varsa yapmaya çalışırız...

istanbul reklam ürünleri

gorunum355

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Makine programını kurarken

marka : cotek
model : ctk 1350c

seçmeniz gerekiyor.

OlymposKorhan

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum.Ben bi yerden olympos plotter aldım keşke almaz olaydım aldıgım kişi beni kandırmaya çalışıyor.Flexi kesim için dangle alman gerekli diyor.Kısacası ben bu plotterin driverini yüklediğim halde hala makine görünmüyor.Bana yardım ederseniz çok sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.

0507 973 09 33

merhaba size yetkili olarak yardım etmeye çalışayım. 05449051004 numaralı telefondan bana ulaşın

OlymposKorhan

🌱Yeni Üye🌱
Uzak doğu üretimli makinelerde Windows Driver (sürücü) seçeneği ile kesim yapma şansınız mevcuttur.. Fakat yardımcı yazılımlar, Flexi, Artcut, vb. yazılımlarla kesim işlemi daha kolay olduğu için makinelerin yanında bu yazılımlarda verilir. Makinenin satıcısı ile görüşüp flexi programını almaya çalışın lakin ücret isteyebilirler.

Sorunlarınız çözülmez ise elimizden gelen bişey varsa yapmaya çalışırız...

istanbul reklam ürünleri

Merhaba. sorularınızı bana yöneltebilirsiniz. Olympos Reklam ana merkez Korhan Öztürk. Bizden gelen bir makinemi öncelikle onu bilmem gerekli. Kullanıcıdan alınan bakımı yapılmamış bir makinemi öncelikle bunu öğrenmeliyim.