Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar Bunda corelde hazırlanmış bir işi baskıya gönderip tekrar optik gözlere okutarak etrafını kesmesini açıklayıcı olarak tarif edecek bir arkadaş varmı? video olabilir pdf olabilir...... Şimdiden Teşekkürler
merhabalar 2 aşamada tarif edebilirmisiniz. 1 - Coreldeki işi baskıya göndermeyi 2 - Baskıdan gelen işi makinaya takıp gör kes olarak kesmeyi açıklayıcı olarak tarif edebilirseniz çok sevinirim. (Video olarak veya pdf olarak)
Merhabalar arkadaşlar Bunda corelde hazırlanmış bir işi baskıya gönderip tekrar optik gözlere okutarak etrafını kesmesini açıklayıcı olarak tarif edecek bir arkadaş varmı? video olabilir pdf olabilir...... Şimdiden Teşekkürler
istanbul reklam'ın sitesinde solda en aşağıdaki menude eğitim videoları sekmesinden Summa serisi kesici plotter ile dekupe işleminin nasıl yapıldığını anlatan eğitim videosunu inceleyebilirsin... *************************************** Erkan DERYA ® İstanbul Reklam..
erkan kardeşim öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. Summa da hakikaten kolaymış, Olympos plotter da bu kadar kolay olduğunu zannetmiyorum. çünkü kolay olsaydı bu kadar kullanana karşılık bu plotter kullanan biri yardımcı olurdu diye düşünüyorum.
erkan kardeşim öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. Summa da hakikaten kolaymış, Olympos plotter da bu kadar kolay olduğunu zannetmiyorum. çünkü kolay olsaydı bu kadar kullanana karşılık bu plotter kullanan biri yardımcı olurdu diye düşünüyorum.