Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Olympos Plotter

stil54

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar
Bunda corelde hazırlanmış bir işi baskıya gönderip tekrar optik gözlere okutarak etrafını kesmesini açıklayıcı olarak tarif edecek bir arkadaş varmı? video olabilir pdf olabilir......
Şimdiden Teşekkürler :D

Benzer konular

stil54

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar
2 aşamada tarif edebilirmisiniz.
1 - Coreldeki işi baskıya göndermeyi
2 - Baskıdan gelen işi makinaya takıp gör kes olarak kesmeyi açıklayıcı olarak tarif edebilirseniz çok sevinirim. (Video olarak veya pdf olarak)

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Merhabalar arkadaşlar
Bunda corelde hazırlanmış bir işi baskıya gönderip tekrar optik gözlere okutarak etrafını kesmesini açıklayıcı olarak tarif edecek bir arkadaş varmı? video olabilir pdf olabilir......
Şimdiden Teşekkürler :D

istanbul reklam'ın sitesinde solda en aşağıdaki menude eğitim videoları sekmesinden Summa serisi kesici plotter ile dekupe işleminin nasıl yapıldığını anlatan eğitim videosunu inceleyebilirsin...
Erkan DERYA ®
İstanbul Reklam..

Moderatör tarafında düzenlendi:

stil54

🌱Yeni Üye🌱
erkan kardeşim öncelikle ilgine çok teşekkür ederim.
Summa da hakikaten kolaymış, Olympos plotter da bu kadar kolay olduğunu zannetmiyorum. çünkü kolay olsaydı bu kadar kullanana karşılık bu plotter kullanan biri yardımcı olurdu diye düşünüyorum.

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş

erkan kardeşim öncelikle ilgine çok teşekkür ederim.
Summa da hakikaten kolaymış, Olympos plotter da bu kadar kolay olduğunu zannetmiyorum. çünkü kolay olsaydı bu kadar kullanana karşılık bu plotter kullanan biri yardımcı olurdu diye düşünüyorum.

slm sana Roland gx 24 göndereyim. daha önce bunu kullanıyordun sanırım