Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Öncü Salça

osedon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ncsala2.jpg

ncsala1.jpg

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
domatesi ve biberi iyi bir şekilde fonda kullanamamışsınız ve kesimlerde hata var görünüş olarak güzel :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Decupelere, gölgelendirmelere, ışık-gölge uyumuna dikkat etmeli hatta üstünde mümkünse eğitim almalısınız. Genel görünüş başarılı.
Emeğe saygılar................................

expressatör

🌱Yeni Üye🌱
çalışma süper taktire şaiyan, ayrıca kesimde hata yok olsa hepsinde olurdu bence efekt olarak verilmiş.

expressatör

🌱Yeni Üye🌱
işte sizin grafik tasarım anlayışınız buraya kadar sizin söylediginiz hata degil efekt verilmiş.:)

osedon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız (Eleştirileriniz) için teşekkür ederim.
1- Decupelerde hata yapmadım sadece domatesin altına efekt verdim
2- Larana Hanım Eğitim Almak İsterdim Ama Eğitime Ayıracak Bütçem Yok İlerde İnşallah

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınız (Eleştirileriniz) için teşekkür ederim.
1- Decupelerde hata yapmadım sadece domatesin altına efekt verdim
2- Larana Hanım Eğitim Almak İsterdim Ama Eğitime Ayıracak Bütçem Yok İlerde İnşallah

Pardon osedon ama ben gölge ile kötü decupe edilmiş bir nesneyi ayırt edebiliyorum çok şükür! elbette yakından inceleyemiyorum çalışmanı ancak domateslerin etrafı tırtıklı görünüyor. Düzgün değil hatların. Ayrıca gölgelendirmeler de yetersiz ve başarısız. Türkiye'de ve dünyada yapılan işlere lütfen göz at. Hatalarını zaten sen kendin göreceksin inceleye inceleye başka işleri..Eğitim almanı çok isterim inşallah alırsın ilerde. İnternetten bak şimdilik bir sürü konu var ışık-gölge ile ilgili...

işte sizin grafik tasarım anlayışınız buraya kadar sizin söylediginiz hata degil efekt verilmiş.:)

Siz neyin teleşındasınız pardon? :)) Arkadaşınızı korumaya çalışmayın boş yere çünkü korunmaya ihtiyacı yok. Ona destek için konuşuyoruz köstek olmak için değil.

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı bir çalışma.. domates ve biber kavanozlarından birer tane koysan az da büyütsen daha da güzel olur diye düşünüyorum. eline sağlık

osedon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Larana Teşekkür Ederim Söylediklerini Dikkate Alıcam. Tabiki Kimse 4x4 lük Değildir. Bende Hatalarımı Eleştirilerinizle Düzeltmeye Çalışacağım.

Teşekkürler

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende soldakı bıberı bıraz daha ufaltıp bıber oldugunu anlatman lazım brde fon uzerınde bıraz daha oynarsan cok ıyı olucak sanıırım..

iyi çalışmaLarr

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son derece başarılı çalışmalar tebrik ediyorum. Ben 2.sini daha çok beğendim onu da söyliyim.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya ben bıktım artık bu olaydan arkadaşım bak o etiket tasarımı bizim şirkete ait ve çalışırken lütfen afişte olsa firmanın kurumsalına uyunuz örnek o logoyu öyle kullanmanız hatalı saten bir çok kişi işleri ben yaptım diye koymuşi bi siteyte::D haydi hayırlısı bari arkadaşım sen dikkat et

ercan3d

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.siberreklam.net
Merhaba Öncü salça Sakarya bayiinin Araç giydirme tasarımlarını da Ben yapıyorum...
Çalışmalarınız gzel olmuş..
Elinize sağlık...

osedon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Yorumlarınız için Teşekkür Ediyorum. Ama Sayın syd barret Bu Tasarımın Sizin Şirkete Ait Olması İmkansız ve Bunuda Her Türlü Kanıtlayabilirim. Belki Sizdeki Bazı Çalışmaları Anımsatabilir Ona Bişey Diyemem.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya canım arkadaşım bu tasarım bizim şirkete ait demedim bu tasarım saten kötü ben bu firmanın kurumsalından bahsediyorum yani etiketleri logoları karakteri valan filan ve ekliyorum yaptıgın firmanın kurumsalına uygun çalış bu

osedon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
syd barret kardeşim sende birini söyle sizemi ait, değilmi. Bi lafın bi lafını tutmuyor.