Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Decupelere, gölgelendirmelere, ışık-gölge uyumuna dikkat etmeli hatta üstünde mümkünse eğitim almalısınız. Genel görünüş başarılı. Emeğe saygılar................................
Yorumlarınız (Eleştirileriniz) için teşekkür ederim. 1- Decupelerde hata yapmadım sadece domatesin altına efekt verdim 2- Larana Hanım Eğitim Almak İsterdim Ama Eğitime Ayıracak Bütçem Yok İlerde İnşallah
Yorumlarınız (Eleştirileriniz) için teşekkür ederim. 1- Decupelerde hata yapmadım sadece domatesin altına efekt verdim 2- Larana Hanım Eğitim Almak İsterdim Ama Eğitime Ayıracak Bütçem Yok İlerde İnşallah
Pardon osedon ama ben gölge ile kötü decupe edilmiş bir nesneyi ayırt edebiliyorum çok şükür! elbette yakından inceleyemiyorum çalışmanı ancak domateslerin etrafı tırtıklı görünüyor. Düzgün değil hatların. Ayrıca gölgelendirmeler de yetersiz ve başarısız. Türkiye'de ve dünyada yapılan işlere lütfen göz at. Hatalarını zaten sen kendin göreceksin inceleye inceleye başka işleri..Eğitim almanı çok isterim inşallah alırsın ilerde. İnternetten bak şimdilik bir sürü konu var ışık-gölge ile ilgili...
Siz neyin teleşındasınız pardon? ) Arkadaşınızı korumaya çalışmayın boş yere çünkü korunmaya ihtiyacı yok. Ona destek için konuşuyoruz köstek olmak için değil.
ya ben bıktım artık bu olaydan arkadaşım bak o etiket tasarımı bizim şirkete ait ve çalışırken lütfen afişte olsa firmanın kurumsalına uyunuz örnek o logoyu öyle kullanmanız hatalı saten bir çok kişi işleri ben yaptım diye koymuşi bi siteyte: haydi hayırlısı bari arkadaşım sen dikkat et
Arkadaşlar Yorumlarınız için Teşekkür Ediyorum. Ama Sayın syd barret Bu Tasarımın Sizin Şirkete Ait Olması İmkansız ve Bunuda Her Türlü Kanıtlayabilirim. Belki Sizdeki Bazı Çalışmaları Anımsatabilir Ona Bişey Diyemem.
ya canım arkadaşım bu tasarım bizim şirkete ait demedim bu tasarım saten kötü ben bu firmanın kurumsalından bahsediyorum yani etiketleri logoları karakteri valan filan ve ekliyorum yaptıgın firmanın kurumsalına uygun çalış bu