Öncü tekstil Logo çalışması
E ertayeren 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 9 Haz 2013 #1 Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Haz 2013
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 10 Haz 2013 #2 Tekstil ile ne alakası var?
E ertayeren 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 12 Haz 2013 #3 Bir firmanın logo çalışması olarak kullanmayı düşünüyorum, o yüzden tekstil.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 12 Haz 2013 #4 ertayeren' Alıntı: Bir firmanın logo çalışması olarak kullanmayı düşünüyorum, o yüzden tekstil. Genişletmek için tıkla ... Sorduğum soru şudur: '' Yaptığınız logonun tekstil ile ne alakası var?'' Anlatır mısınız?
ertayeren' Alıntı: Bir firmanın logo çalışması olarak kullanmayı düşünüyorum, o yüzden tekstil. Genişletmek için tıkla ... Sorduğum soru şudur: '' Yaptığınız logonun tekstil ile ne alakası var?'' Anlatır mısınız?
B BLacK_666 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 12 Haz 2013 #5 öncüde ki kesikleri bi dikiş izine daha çok benzete bilirsin daha iyi olabilir. şu haliyle tekstili pek andırmıyor
öncüde ki kesikleri bi dikiş izine daha çok benzete bilirsin daha iyi olabilir. şu haliyle tekstili pek andırmıyor
E ertayeren 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 13 Haz 2013 #6 ertayeren' Alıntı: Bir firmanın logo çalışması olarak kullanmayı düşünüyorum, o yüzden tekstil. Genişletmek için tıkla ... Pardon yanlış anladım , firma sade birşey istedi bir kot firması olduğu için mavi renkler seçildi.
ertayeren' Alıntı: Bir firmanın logo çalışması olarak kullanmayı düşünüyorum, o yüzden tekstil. Genişletmek için tıkla ... Pardon yanlış anladım , firma sade birşey istedi bir kot firması olduğu için mavi renkler seçildi.
R reklamra 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Ocak 2012 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 13 Haz 2013 #7 tekstilden çok inşaat firmasını andırıyor dikiş izi bu şekilde olmamalı.
O ozgars 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2013 Mesajlar 24 Tepkime puanı 1 13 Haz 2013 #8 ertayeren' Alıntı: Pardon yanlış anladım , firma sade birşey istedi bir kot firması olduğu için mavi renkler seçildi. Genişletmek için tıkla ... Dikiş izini belli edebilirsen iyide. Mavi rengi biraz daha koyu tonlarda kullan bence. Kot için açık kalmış gibi.
ertayeren' Alıntı: Pardon yanlış anladım , firma sade birşey istedi bir kot firması olduğu için mavi renkler seçildi. Genişletmek için tıkla ... Dikiş izini belli edebilirsen iyide. Mavi rengi biraz daha koyu tonlarda kullan bence. Kot için açık kalmış gibi.
E ertayeren 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 13 Haz 2013 #9 ozgars' Alıntı: Dikiş izini belli edebilirsen iyide. Mavi rengi biraz daha koyu tonlarda kullan bence. Kot için açık kalmış gibi. Genişletmek için tıkla ... Tamam yorumlarınız için teşekkürler, düzenlemeler yapacağım.
ozgars' Alıntı: Dikiş izini belli edebilirsen iyide. Mavi rengi biraz daha koyu tonlarda kullan bence. Kot için açık kalmış gibi. Genişletmek için tıkla ... Tamam yorumlarınız için teşekkürler, düzenlemeler yapacağım.