Nacizane Fikirlerinize Sunuyorum.....
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 10 Mar 2012 #1 Nacizane Fikirlerinize Sunuyorum.....
X xfaruk 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 12 Mar 2012 #2 Bu işlerle amatörce ilgilenen biri olarak gayet güzel buldum. Ek iş olarak "çantacılık" yapıyorum.
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 13 Mar 2012 #3 xfaruk' Alıntı: Bu işlerle amatörce ilgilenen biri olarak gayet güzel buldum. Ek iş olarak "çantacılık" yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kapkaççı mısın kardeş Çantacılık derken
xfaruk' Alıntı: Bu işlerle amatörce ilgilenen biri olarak gayet güzel buldum. Ek iş olarak "çantacılık" yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kapkaççı mısın kardeş Çantacılık derken
S saserdar ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 246 Tepkime puanı 2 1 May 2012 #4 xfaruk' Alıntı: Bu işlerle amatörce ilgilenen biri olarak gayet güzel buldum. Ek iş olarak "çantacılık" yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim medosanart' Alıntı: Kapkaççı mısın kardeş Çantacılık derken Genişletmek için tıkla ... güzel espiri olmuş ama zemini arkadaş hazırlamış maalesef espiri için
xfaruk' Alıntı: Bu işlerle amatörce ilgilenen biri olarak gayet güzel buldum. Ek iş olarak "çantacılık" yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim medosanart' Alıntı: Kapkaççı mısın kardeş Çantacılık derken Genişletmek için tıkla ... güzel espiri olmuş ama zemini arkadaş hazırlamış maalesef espiri için