Online Oyun Firması İçin Art Director Aranıyor
Program/Seviye: Üniversitelerin tercihen Grafik Tasarım, Görsel Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun
Unity3D konusunda tecrübeli
Mobil arayüz tasarımında tecrübeli
Zbursh kullanabilen
Sigara kullanmayan
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Oyun sektöründe çalışmak için heyecan duyan
Oyunla ilgili tüm görsel detayları bütünlük içinde hayal edebilecek hayal gücüne sahip
Hayalindeki oyun dünyasını kendi becerisi , inhouse ve outsource kaynakları yöneterek gerçeğe dönüştürebilecek iletişim ve yönetim becerilerine sahip
İngilizce yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip
Dijital içerik üretimi ile ilgili kullanılan programlara hakim (Photoshop, Illustrator,Flash)
Farklı görsel stillerde üretim yapabilen
Konsept ve oyun içi (2d) görsel hazırlayabilecek, (Karakter,ortam, efekt, texture,arayüz)
Sosyal medyada kullanılacak görselleri üretebilecek
En az outsource kaynakların yönetimine yetecek miktarda 3D bilgisine sahip. (Tercihen 3DS Max ve Vray)
Global trendleri takip eden yeniliklere ve öğrenmeye açık
Portfolyosunu sunabilen
Yaratıcı fikirleri ve araştırmacı-takipçi yapısıyla beyin fırtınası seanslarının vazgeçilmezi olacak
E-posta: alper@atomgames.net
Telefon: 0554 333 14 22
Program/Seviye: Üniversitelerin tercihen Grafik Tasarım, Görsel Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun
Unity3D konusunda tecrübeli
Mobil arayüz tasarımında tecrübeli
Zbursh kullanabilen
Sigara kullanmayan
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Oyun sektöründe çalışmak için heyecan duyan
Oyunla ilgili tüm görsel detayları bütünlük içinde hayal edebilecek hayal gücüne sahip
Hayalindeki oyun dünyasını kendi becerisi , inhouse ve outsource kaynakları yöneterek gerçeğe dönüştürebilecek iletişim ve yönetim becerilerine sahip
İngilizce yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip
Dijital içerik üretimi ile ilgili kullanılan programlara hakim (Photoshop, Illustrator,Flash)
Farklı görsel stillerde üretim yapabilen
Konsept ve oyun içi (2d) görsel hazırlayabilecek, (Karakter,ortam, efekt, texture,arayüz)
Sosyal medyada kullanılacak görselleri üretebilecek
En az outsource kaynakların yönetimine yetecek miktarda 3D bilgisine sahip. (Tercihen 3DS Max ve Vray)
Global trendleri takip eden yeniliklere ve öğrenmeye açık
Portfolyosunu sunabilen
Yaratıcı fikirleri ve araştırmacı-takipçi yapısıyla beyin fırtınası seanslarının vazgeçilmezi olacak
E-posta: alper@atomgames.net
Telefon: 0554 333 14 22