selam bazı calısmalarım, diger calısmaları 2mb sınırdan dolayı yukleyemedım
G Grafikonur 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 29 Ara 2012 #1 selam bazı calısmalarım, diger calısmaları 2mb sınırdan dolayı yukleyemedım Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Şub 2013
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 1 Şub 2013 #2 Grafikonur' Alıntı: selam bazı calısmalarım, diger calısmaları 2mb sınırdan dolayı yukleyemedım Genişletmek için tıkla ... Görsel yüklemek için şu konuyu gözden geçirebilirsiniz. Konuya dosya ekleme: Foruma dosya eklemekte sıkıntı çektiğiniz görünüyor. Lütfen Rapidshare Dosya Yüklemek (Foruma dosya yüklemek) bağlantısını kullanarak ilgili anlatımı okuyunuz.
Grafikonur' Alıntı: selam bazı calısmalarım, diger calısmaları 2mb sınırdan dolayı yukleyemedım Genişletmek için tıkla ... Görsel yüklemek için şu konuyu gözden geçirebilirsiniz. Konuya dosya ekleme: Foruma dosya eklemekte sıkıntı çektiğiniz görünüyor. Lütfen Rapidshare Dosya Yüklemek (Foruma dosya yüklemek) bağlantısını kullanarak ilgili anlatımı okuyunuz.