Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onur Kromaj Kartvizit çalışması

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
:dance1::iloveyou::dance1:

Photoshop Çalışması

56055002mu1.jpg

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
RGB gibi duruyor... matbaa baskısında renkler doğru gelmeyebilir...
emek emektir, ele sağlık...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bu kadar efect ve karmaşaya gerek var mı sizce? Ayrıca efectler baskı aşamasında sıkıntı doğrabilir. Bunu da düşündünüz mü?

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
firma isminin gereğinden çok fazla büyük olduğunu söylemeliyim... ve telefon numarasınıda o büyüklekte ve farklı bi renkte kullanman gözümde dönercilerin kartvizitlerindeki alo sipariş hattı durumunu anımsattı... fonda uyguladığın renk firma ismi çalışmayı oldukça göz yorucu gösteriyor... font puntolarını bu kadar büyük kullanmanın alanı doldurmak amaçlı yaptığını düşünüyorum ama kötü duruyo boş alandan korkma bence estetik açısından daha iyi olacaktır... iyi çalışmalar

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım benim gözüme çok itici geldi çok efeckt var .ok karma karışık..
BİRDE ( BİLİMUM ) yazmışsın gerçekten bölemi yazmak istedin gözündenmi kaçtı anlamadım..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
arka fon çalışmayı çok boğmuş,telefon numarasının fontu büyük bence, birde il kod numarasını yazarsan iyi olur .emeğine sağlık

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
çok karmaşık arkadaşım. emek verdiğin belli ama verdiğin emek sadece karmaşa yaratmış.
bir de dikkat edince kartvizitini daha karemsi bir çalışma olarak algıladım.
çalışmayı kaça kaç hazırladın??? (genel kartvizit ölçüsü 85x50 mm'dir)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış evet bir emek var ama verilen emek tasarımı oldukça karmaşık bir hale çevirmiş kartvizit akılda kalıcı olmalıdır.emeğinize sağlık...

hakanyilmazlar

🌱Yeni Üye🌱
Bir kaç yıldır bu tip tasarımlar küçük esnaf arasında moda oldu. Müşteri eminim beğenmiştir. Kebapçı, tamirci vs genelde bu tip logonun ve telefon numarasının büyük ve dikkat çekici olmasını istiyor. Tabi kurumsal tasarımlar hazırlayan arkadaşlara çok itici geleceği aşikar. Çok emek harcamışsın, eline sağlık. Bir nikelaj-kalay işleri yapan ufak işletme sahibinin bakış açısıyla baktığımda dediğim gibi beğeneceğine eminim. Benim önerim; fonu tamamen değiştirip, koyu renk düz zemin (siyah olabilir) üzerine logoyu nikelaj rengi çalışsan ve biraz daha küçük kullansan, bir iki rötuşla daha güzel olacaktır.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
çok karmaşık arkadaşım. emek verdiğin belli ama verdiğin emek sadece karmaşa yaratmış.
bir de dikkat edince kartvizitini daha karemsi bir çalışma olarak algıladım.
çalışmayı kaça kaç hazırladın??? (genel kartvizit ölçüsü 85x50 mm'dir)

çalışma 80 x 55 mm

Bir kaç yıldır bu tip tasarımlar küçük esnaf arasında moda oldu. Müşteri eminim beğenmiştir. Kebapçı, tamirci vs genelde bu tip logonun ve telefon numarasının büyük ve dikkat çekici olmasını istiyor. Tabi kurumsal tasarımlar hazırlayan arkadaşlara çok itici geleceği aşikar. Çok emek harcamışsın, eline sağlık. Bir nikelaj-kalay işleri yapan ufak işletme sahibinin bakış açısıyla baktığımda dediğim gibi beğeneceğine eminim. Benim önerim; fonu tamamen değiştirip, koyu renk düz zemin (siyah olabilir) üzerine logoyu nikelaj rengi çalışsan ve biraz daha küçük kullansan, bir iki rötuşla daha güzel olacaktır.

Bana göre, benim için en iyi eleştiri ve öneri seninkisi oldu şimdiye kadarkilerin içinde.
Senin diğer arkadaşlar için yaptığın eleştirilerini, önerilerini ve yönlendirmelerini inceliycem arkadaşım.

Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış evet bir emek var ama verilen emek tasarımı oldukça karmaşık bir hale çevirmiş kartvizit akılda kalıcı olmalıdır.emeğinize sağlık...

sağol kardeşim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genelde kartvizit çalışmalarından sadeliktan yanayım. bu haliyle çalışmanız kaos içinde ve çok amatör bir görüntüde. kullanılan fonlar, boyutlar ve renkler kısacası bütün grafik gözden geçirilmeli... başarılar

orhanek

🌱Yeni Üye🌱
kardeş arka fonu kaldırsan sade bi fon koysan. bide şu kırmızı yazıyla isim ve kocaman tel no bence gereksiz daha güzel bi font ve daha güzel bi renk düşünülebilrdi. logo güzel ama dikkat etmen gerek baskıda böle çıkmayabilir

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efekler kesinlikle baskıda sorun yaratmaz kac tane dergi baskıya verdım ben:) katrvizite gelince hoş olmus ama cok karmakarısık biraz daha sade bı tasarım yaparsan daha hos olur gibime geliyor eline saglık

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
çok sağolun arkadaşlar

sadeleştirmelisin
teşekkür ederim kardeşim...

genelde kartvizit çalışmalarından sadeliktan yanayım. bu haliyle çalışmanız kaos içinde ve çok amatör bir görüntüde. kullanılan fonlar, boyutlar ve renkler kısacası bütün grafik gözden geçirilmeli... başarılar
Çok sağol, çalıştığım yerdeki patron yaşlı biriydi bu kartviziti yaşlılarda okumalı deyip bütün kartvizit çalışmalarımda telofon fontlarını büyük büyük yaptırıyordu, ben istemem tabiiki, ama efekt leri gerçekten abartıyorum galiba.

kardeş arka fonu kaldırsan sade bi fon koysan. bide şu kırmızı yazıyla isim ve kocaman tel no bence gereksiz daha güzel bi font ve daha güzel bi renk düşünülebilrdi. logo güzel ama dikkat etmen gerek baskıda böle çıkmayabilir
Eleştirilerinizi dikkate alıyorum. Teşekkür ediyorum.

efekler kesinlikle baskıda sorun yaratmaz kac tane dergi baskıya verdım ben:) katrvizite gelince hoş olmus ama cok karmakarısık biraz daha sade bı tasarım yaparsan daha hos olur gibime geliyor eline saglık
Evet kardeşim baskıya bunun gibi yaklaşık 300 kadar kartvizit tasarımı gönderdim, hiç bir problem yaşamadım. İş bitince çalışmayı cmyk, 305 dpi ve tek layer olarak formaya gömüyorum. Ama hepside bunun gibi fazla karışık.
Bu siteye katıldığımda bunu anladım, ben fazla takıyorum bu efektlere ama font büyüklüklerini patron ısrar ediyordu yaşlılarda rahat okusun diye.