Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Orange Telefon Afisi

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Boyle biseyler cikti ortaya..

5612DENEME.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
fotoğraf üstünde o kadar oynamışsınki kanallar patlama yapmış. hiç hoş bir görüntü değil. çok rahatsız edici. ayrıca yazılarıda birbirine geçirmişin akunması sıkıntılı olur.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence olmamış gerek yazılar gerekse resim üzerinde yaptığın oynama hiç iyi durmamış bence başka bişiler çalışmalısın daha modern bişiler iconlar falan... kolay gelsin ;)

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
ya fazla ugrasmadim aslinda, zaten bu islerden fazla anlamam sadece deneme yanilma yoluyla yapiyorum, bi yerde gordum bune benzer bi tutorial onu yaptim..

aslinda resimle cok oynamadim sadece color replacement yaptim o kadar... yorumlar icin tesekkur ederim, en azindan "Cok kotu olmus begenmedim"' yorumundan iyidir :)

arcantos

🌱Yeni Üye🌱
ortadaki fotoğraf kalitesi aşırı kötü telefonun fotoğraf kalitesi çok iyi durduğu için bi kötü görünüm olmuş.

yazılar için belki başka bir font denenebilir..ve iç içe görünüm font ve punto ayarlaması ile avantaja dönüştürülebilir..

orta fotoğraf kalitesini yükselttikten sonra alttaki yazıların tamamını beyaz ve etrafını afişteki turuncudan biraz daha açık bir turuncu ile kontorlayabilirsin..

tabi bunlar sadece bakıp yazdıklarım..işi denerken tam nasıl görünür bilmem..denemek lazım :D