Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Orantılı yazıyı nasıl yazarım?..

ttpac16

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bi resimli duvar saati yapıcam ama 3 6 9 vs rakamlarını en kolay nasıl yazabilirim orantılı olarak yardımcı olurmusunuz

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
herhangi bir font ile yazını yaz sonra derste anlatıldığı gibi yerleştir bunun çeşitli yollarıda mevcut ancak fikir sahibi olman için iyi bir ders...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı DUZELT butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

grafixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hattablolari.com
En uygun nasıl anlatırım diye düşündüm ve bir şeyler hazırladım. Umarım yardımcı olur.
35497333.jpg

40375992.jpg

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek haneli yazı yazıp çoğalt en son 12 rakamını tekrar ortalıyarak yazarsın... basit bir örnek ekledim

65923701.jpg

Son düzenleme:

ttpac16

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun

ttpac16

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bu videodakini denemdima ma olamadı sadece 3 9 6 12 bütün rakamları yazamadım tekrar yardım etseniz

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
c ve e tuşlarını kullanarak daireyi ortala ve mause ile istediğin alana yaklaştır daireye uzaklıklarınıda istediğin ölçüde ayarlarsın bu kadar uğraşmana deyecek bir mevzu değil..