Emeğinize sağlık. Birkaç eleştirim olacak müsaade ederseniz.
Öncelikle üst ve alttaki bant dikkatimi çekti. Gereksiz demiyorum, ama olmasa da olurdu ya da yumuşak bir geçiş verilse daha iyi görünebilirdi.
"Daha üretken" ve "Daha sağlıklı" yazıları için seçilen görsellerin orijinalleri de siyah-beyaz ise diyecek bir şeyim yok (belirtseniz daha iyi olurdu), ama görsellerin orijinalleri renkli ise, siyah-beyaz kullanılmasıyla ne amaçlanmış çözemedim (siyah-beyaz ile nostalji, dolayısıyla geçmiş amaçlanır, bu durumda "Daha üretken" görseli siyah-beyaz, "Daha sağlıklı" görselinin renkli olması gerekliydi. Bu konuda açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim).
"HERKES İÇİN ORGANİK TARIM" yerine "ORGANİK TARIM, HERKES İÇİN" yazılması değişik şeyler uyandırıyor akılda. Güzel bir düşünce yani. Ama, "Geleneksel tarım yöntemlerinin, yerini organik tarıma bırakması" düşüncesi; bu güzelliği gölgelemiş düşüncesindeyim. Zira geleneksel tarım yöntemleri, benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla; ORGANİK TARIM'a en yakın ve ORGANİK TARIM'la doğru orantılı olan bir tarım şeklidir (Bir alıntı: Geleneksel kültür içindeki tarım yöntemleri organik tarım için hazır verilere sahiptir). Dolayısıyla bu açıklamada bir tezatlık var.
Tekrar emeğinize sağlık diyorum, başarılar. Saygılarımla...