Eski bir iş fakar eleştirileriniz içi paylaşmak istedim.
N nefermenu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 4 Ağu 2009 #1 Eski bir iş fakar eleştirileriniz içi paylaşmak istedim.
ozcanveli 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Mar 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 7 Ağu 2009 #2 render güzel ben beğendim. yalnız eksikleri yok değil ne bileyim sahne arkasında bir kırmızı perde olabilirdi veya sandelyeler birazdaha renkli olaiblrdi çok mat kalmış render
render güzel ben beğendim. yalnız eksikleri yok değil ne bileyim sahne arkasında bir kırmızı perde olabilirdi veya sandelyeler birazdaha renkli olaiblrdi çok mat kalmış render
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 7 Ağu 2009 #3 arkadaşaında dediği gibi sandalye veya masa daha canlı bir renk olabilir di emeğine sağlık
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 7 Ağu 2009 #4 ANIL YÜNCÜ' Alıntı: arkadaşaında dediği gibi sandalye veya masa daha canlı bir renk olabilir di emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... arkadaşıma aynen katılıyorum
ANIL YÜNCÜ' Alıntı: arkadaşaında dediği gibi sandalye veya masa daha canlı bir renk olabilir di emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... arkadaşıma aynen katılıyorum
N nefermenu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 11 Ağu 2009 #5 Çalışma sadee sahne arkası gorselini gostermek için yapıldığından sandalye ve diğer objelere doku koymadım. Yorumlarınız için tesekurler.
Çalışma sadee sahne arkası gorselini gostermek için yapıldığından sandalye ve diğer objelere doku koymadım. Yorumlarınız için tesekurler.
hayabusa.69 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Mar 2008 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 21 Eki 2009 #6 kaplamalar eksik ve bu olayda cok yalin gosteriyor ortami. yanlizca render ve ve modelleme iyi.
C cettix 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Ara 2009 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 14 Ara 2009 #7 render ii fakat masa et kalınlıkları gibi ufak ayrıntılar eksik renk seçimide donuk ama genelde iyi bir çalışma eline sağlık
render ii fakat masa et kalınlıkları gibi ufak ayrıntılar eksik renk seçimide donuk ama genelde iyi bir çalışma eline sağlık