Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

örnek kartvizit çalışmam

Benzer konular

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunun için 2 saatini vermen ilginç gerçekten :hmm2:

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaptım yapıyorm da :) kartvizitinde belli bir kuralları vardır logonuzu göremedim adres o kadar büyük olmaz biraz kartvizit örneklerine bakmanızı tavsiye ederim

coffinfeeder

🌱Yeni Üye🌱
hahaha eyvallah :) herkesin kendi görüşü ve fikri sana güzel değil ona güzel herkes farkldır bir değilidr..

ha şunu demeyi unuttum aslında yazmıcaktım ama yaziyim dedim dostum photoshop'u hiç bilmiyordm sadece 2 saat photoshop eğitimlerine bakarak yaptım bunu ;) umarım anlamşsındır yada anlama no problem ;)

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o zaman başında belirtseydin yeni başladım diye bende ona göre yorumumu yapardım :)

genede kartvizit tasarımlarını gözden geçir yapmak yada yapmamak becerememek değil yaratıcılığın gelişir :rofl:

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yahu her işte kurallar olduğu gibi tasarımın da kuralları vardır fakat bunlar esnektir ama burada tasarım adına hiçbir şey yok eleştirilmek istemiyorsanız çalışmalarınızı geliştirdikten sonra koyunuz bu foruma.. forum ciddi meseleler üzerinde duruyor ama şu kartvizit ne ya sıradan birşey bile bundan daha iyidir kusura bakmayın ama herkesin zevkleri ayrıdır diye işin içinden çıkamazsınız, olmamış hem de hiç.

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yahu her işte kurallar olduğu gibi tasarımın da kuralları vardır fakat bunlar esnektir ama burada tasarım adına hiçbir şey yok eleştirilmek istemiyorsanız çalışmalarınızı geliştirdikten sonra koyunuz bu foruma.. forum ciddi meseleler üzerinde duruyor ama şu kartvizit ne ya sıradan birşey bile bundan daha iyidir kusura bakmayın ama herkesin zevkleri ayrıdır diye işin içinden çıkamazsınız, olmamış hem de hiç.[/QU
OTE]

Kesinlikle katılıyorum

termi53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslına editörlerden ricam nitelikli ürünlerin forumda yer bulmasıdır bence buna bir çözüm üretilmeli..forumu ciddi bir yer yapmak istiyorsak böyle olursa daha iyi olur..adam hiç rahatsız olmadan 2 saat uğraştım ve buraya koydum diyor aslında sana eleştiri yerine daha farklı yaklaşmam gerekiyordu ama bugün iyi günümdeyim.. bu çalışma eleştiriyi bile hakketmiyor biraz ciddi olup burada çalışma paylaşalım..

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende bu yüzden bu çalışmaya gerçekten 2 saatinimi verdin dedim :D

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haklısınız ama hevesini de kırmayalım arkadaşın böyle kart olmaz ben de katılıyorum, ancak pazarlamacılarda olur pek kurumsal olmayan küçük işletmecilere satarlar gider, ama kurumsal olan bir firma kabul etmez bu şekilde kartviziti herkez pc başına geçer geçmez tasarım harikaları yapmıyor ögrenmesi gerek şeyler var henüz yetersiz

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ona bir laf söyleyen yok ama eleştirilmek istemiyorsa o zaman koymasın yapılan hatalar söylenerek geliştirir insan kendini

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tabi paylaşım yapıyorsa eğer eleştirilere açık olması gerekir.

geomania

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yahu her işte kurallar olduğu gibi tasarımın da kuralları vardır fakat bunlar esnektir ama burada tasarım adına hiçbir şey yok eleştirilmek istemiyorsanız çalışmalarınızı geliştirdikten sonra koyunuz bu foruma.. forum ciddi meseleler üzerinde duruyor ama şu kartvizit ne ya sıradan birşey bile bundan daha iyidir kusura bakmayın ama herkesin zevkleri ayrıdır diye işin içinden çıkamazsınız, olmamış hem de hiç.

katılıyorum

nsacar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de biraz iş ile ilgili yorum yapayım.
1. İlk hata kartviziti photoshop ile yapmak
2- Font seçimi başarısız
3- Renk uyumu başarısız
4- Hizalama sorunları var. Alttaki adam sanki yeri değiştirilecekmiş de unutulmuş gibi duruyor.
5- Eğer müşteri özellikle istemiyorsa kartvizitte fotoğraf kullanmayın.

Bilginiz olsun diye söylüyorum. Bu maksimum 5 dk sürecek bir çalışma. Herkes iki saat uğraştım deyince doğal olarak olağanüstü bir şey görmek ister. Yorumlara da bu durum olumsuz anlamda yansımış.

+Foruma bir iş yüklüyorsanız eleştiriye açık olun.

coffinfeeder

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar halen basa basa diyorum photoshop'u yeni öğrendim !!!! Evet photoshop'dan bi halt olmaz (kartvizit) sadece deneme amaçlı ya anlamıyorm bir ton berbat tasarım yapan adamlar var herkes bana patlıyor tamam kötü olmş anladım ama bu kadarda yapmayın ya 0 dan 2 saatte photoshop baktım ve bu tasarımı yaptm photoshop bilgim 0 ! Halen anlamıyorsunuz

neyse arkadaşlar kapatalım konuyu can sıkıcı olmaya başladı

filintaqenc

🌱Yeni Üye🌱
bende yenıyım ama qercekten adres fılan cok buyuk olmus ama sen bılrısın

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni öğrenmiş olabilirsin kimse sana birşey demiyor ki hataların var madem yenisin o zaman bunlara kulak asman gerekiyor celallenicek bir durum yok kendini geliştirmeye bak

coffinfeeder

🌱Yeni Üye🌱
celallenmiyorum nerdeyse küfür ediceksiniz yazdıklarınıza bir bakın isterseniz...

neyse...