Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Örnek Kartvizit Çalışması

ZUcollector

🌱Yeni Üye🌱
Herkese selamlar.
Önce kendimi tanıtmama izin verin. Grafikelik mesleğine yeni başladım. Kursta 2 gün içinde Freehand temel kullanımını öğrendim. Yavaş yavaş tek başıma bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum.
Aşağıda üzerinde kısaca çalıştığım örnek bulunuyor. Eleştiri ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.
Edit: Bilgisayarımda bir sorun oluştu. Çalışmalarımı kısa zamanda ekleyeceğim: Kusura bakmayın. Gerekirse konuyu kaldırın lütfen.

Son düzenleme:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok küçük eklemişsiniz görselleri biraz daha büyültüp eklerseniz yorum yapabiliriz.Ayrıca kendigüvenliğiniz için lütfen iletişim bilgilerinizi görsellerin üstünden siliniz.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen aşmışın olayı baksana 2 günde programı kullanmasını bile öğrenmişsin karta gelince
• çalışman kesimlere çok yakın
• ve slogan tarzı cümlelerde nokta konulmaz
• asimetrik görüntüler var
• ve yanlış görmüyorsam bütün yazılar bold bence olmaz

saygılar

ZUcollector

🌱Yeni Üye🌱
@graffix Merhaba.
2 günde programın öğrenilmeyeceğini biliyorum. Kursta aldıklarımı kendi becerilerimle geliştirme çabasındayım. Amacım kendimi ve programı kullanma becerilerimi geliştirmek. Bunu yaparken de insanların fikirlerini alıyorum ki hatalarımı yanlışlarımı görebileyim. Kesim noktalarını dikate almadan sadece kendimi geliştirme amaçlı çalıştım. Daha kabul edilebilir olması için ne gibi değişiklikler önerirsiniz?

BaranK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sen aşmışın olayı baksana 2 günde programı kullanmasını bile öğrenmişsin karta gelince
• çalışman kesimlere çok yakın
• ve slogan tarzı cümlelerde nokta konulmaz
• asimetrik görüntüler var
• ve yanlış görmüyorsam bütün yazılar bold bence olmaz

saygılar

Katılıyorum.

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@graffix Merhaba.
2 günde programın öğrenilmeyeceğini biliyorum. Kursta aldıklarımı kendi becerilerimle geliştirme çabasındayım. Amacım kendimi ve programı kullanma becerilerimi geliştirmek. Bunu yaparken de insanların fikirlerini alıyorum ki hatalarımı yanlışlarımı görebileyim. Kesim noktalarını dikate almadan sadece kendimi geliştirme amaçlı çalıştım. Daha kabul edilebilir olması için ne gibi değişiklikler önerirsiniz?

bu arkadaslarına dediklerine takılma sen herkes yaptığı is kadar konussun... onların yaptıklarıda aham saham isler değil kendini üzme...

öncelikle genel olarak sırada bir bolklama yapmamıssın bu güzel çünkü genelde kartvizitlerde sağa veya sola dayanır bu çok klasiklesti artık senin bu bloklaman daha arastırmacı olmus (bilinçli veya bilinçsiz) yalnız kartizitin yanlarına çok yakın metinler biraz içe çekmen lazım (tasarımda bosluk çok değerledir) ayrıca diğer arkadasın bahsettiği kalın ince ayrımına dikkat edersen basarılı bisi cıkar... mesala ismi ince soyismi kalın ve büyükharfle yazabilirsin...

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu söylediklerime herkes alınmasın yalnız belirtmeden geçmiyim...

sinem ciner

🌱Yeni Üye🌱
ben de yeni bir grafikerim ama işe nerden başlicagımı bilmiorum bana da yardımcı olur musunuz.