bynakkas
🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmit ve çevresinde firmalara kurumsal kimlik çalışmaları, web ve 3D mimari modelleme işleri yapmaktayım. Kendi ofisimde freelance olarak çalışmakta ve işlerini aldığım firmaların tüm grafik, reklam&tanıtım, web, yazılım, promosyon işlerini yapmaktayım. WEB ve yazılım işlerini İstanbul daki arkadaşlarla yapmam çoğu zaman problem oluşturmakta. Bu sebeple İzmit ve çevresinde freelance olarak iş yapmakta olan ve birebir görüşebileceğimiz arkadaşlarla ileriye dönük geniş kapsamlı işlerde beraber çalışmak istiyorum.
Parça tasarım işleri yapmıyorum. Fabrika ve daha çok üretici firmalarla kurumsal kimlik kapsamında anlaşmalar yaparak, Kurumsal Kimlik Çalışmalarından başlayıp, WEB, Reklam-Tanıtım, Promosyon ve ihtiyaçları varsa Yazılım ve sistem gibi konularda da yardımcı oluyorum...
İzmit ve çevresinde freelance olarak çalışan ve birebir görüşerek iş yapabileceğimiz Grafik Tasarım, WEB, Yazılım, Sistem, Teknik Servis konularıyla ilgili arkadaşlara duyrulur ....
Murat BİLGİÇ
Ofis Tel : 0 262 527 61 00
GSM : 0 541 202 59 10
Parça tasarım işleri yapmıyorum. Fabrika ve daha çok üretici firmalarla kurumsal kimlik kapsamında anlaşmalar yaparak, Kurumsal Kimlik Çalışmalarından başlayıp, WEB, Reklam-Tanıtım, Promosyon ve ihtiyaçları varsa Yazılım ve sistem gibi konularda da yardımcı oluyorum...
İzmit ve çevresinde freelance olarak çalışan ve birebir görüşerek iş yapabileceğimiz Grafik Tasarım, WEB, Yazılım, Sistem, Teknik Servis konularıyla ilgili arkadaşlara duyrulur ....
Murat BİLGİÇ
Ofis Tel : 0 262 527 61 00
GSM : 0 541 202 59 10