Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

örümcek stand çalışması (sizce nasıl)

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
rmcek.jpg

Benzer konular

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı bi çalışma olmuş gerçi fontları okuyamıyorum çok küçük bi resim ama herhalde geneli diğer kısımları bukadar güzel bi çalışmaının fontuda buna uygun seçilmiştir eline emeğine sağlık...

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
4 - 5 parçalı örümcek standlar için bölünmesi durumunda kullanışsız bir yüzü var.. özellikle yazıların bölünüp stand üzerine yerleştirilmesi sorun yaratabilecek şekilde..

Örümcek stand yerine afiş kategorisinde güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum..

Saygılar...

vahdetipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vahdetkarakaya.com
başarılı bi çalışma olmuş gerçi fontları okuyamıyorum çok küçük bi resim ama herhalde geneli diğer kısımları bukadar güzel bi çalışmaının fontuda buna uygun seçilmiştir eline emeğine sağlık...
teşekkür ederim.ben yazıları okuyabiliyorum.ama sanırım biraz daha büyük koysaydım olurdu.

teşekkür ederim

4 - 5 parçalı örümcek standlar için bölünmesi durumunda kullanışsız bir yüzü var.. özellikle yazıların bölünüp stand üzerine yerleştirilmesi sorun yaratabilecek şekilde..

Örümcek stand yerine afiş kategorisinde güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum..

Saygılar...
teşekkürler.3 parçalı bir örümcek stand.logomuz ortaya gelecek şekilde tasarlandı.kullanıldı.herhangi bir sorun yaşanmadı