Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır. Konu başlığınızı
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...
guzellık salonunun kullandıgı renkler sıyah kırmızı ve grı tonlarında oldugu ıcın kullandım acıkcası ıcıme henuz sınmıs degıl, hala cok eksıgı var gıbı.. fıkrınızı almak ıstedım
Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
bence gri yerine siyah fon daha agır göstericene inanıyorum birde mat selefon oldumu oof daha hoş olurr bence zeminni siyah yapın derimm emegine sağlık arkadaşım...
sıyahda dusundum ama bu daha hos durdu gıbı geldı. desenlere ve logoya lak uygulatmak ıstıyorum arka fon rengı ıse pantone solıd coated kartelasından uyarladım. umarım baskıda guzel bır calısma cıkar ortaya .. yorumun ıcın tesekkur ederım mryers mutlu oldum