Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

otantik kostüm ( ilk afiş çalışmam )

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
otantkaffehcopyow4.jpg

usta grafiker çalışma arkadaşlarımın bana mütemadiyen verdikleri photoshop derslerinin sonucunda çıkan ilk afiş çalışmam.. hatta bu benim photoshop ile yaptığım ilk çalışmam...:angel:

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında fikir olarak güzel ama çok görsel kullanmışsn boğmuş aynı espiriyi birçok yerde kullanmışsn.

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu kadar çok görsel konulması müşterinin tercihiydi. hepsi görünsün istedi biz de öyle yaptık.. fikir beğenildiyse teşekkür ederim .

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
fehimecim şekerim bayadir göremiyordum seni, dedim herhalde bi mini cooper buldu bu uzadi bi yerlere :D

canim ilk çalişman olmasina rağmen başarılı sayılabilecek bir afiş çalişmasi.. benim gözüme batanlar çocuklarin çiçeklerin üzerlerine gelişi güzel koyulmasi.. onlara biraz daha özen gösterseydin çok daha başarılı olabilirdi.. ellerine emeğine sağlik şekerim.. =)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede ilk çalışma için iyi engin söylediklerine ilave çocuklara gölge vermelisin.Zeminde havada kalmışlar

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ohoo cooper kim biz kim :D

gelişigüzel mi görünmüş ..hımm.. ben daha acemi bile değilim aslında photoshop 'ta... yavaş yavaş bakış açım gelişecektir inşaallah ;)
teşekkür ederim :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
oy oy oy çalışmalarda yaparmış da siteyede atarmış yorumda alırmış...helal olsun benim arkadaşıma... ilk bu ilkler iz bırakır...asla unutmazsın... eksiğiyle fazlasıyla ilk bu...tabi ki daha güzel çalışmalara imza atıcaksın...eline sağlık canım...durmak yok yola devam...

bak fehi ne çalıyo media playerde...rafet el roman... bir kalbin içinde ağlıyor aşk...

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet zuckercim sanırım ilk olunca tam da dediğin gibi oluyo... öğreneceğim inşaallah yavaş yavaş. pek çok eksiği vardır muhakkak çalışmanın. dedimya daha amatör bile saymıyorum grafik tasarımda kendimi. ama bu deneyimler beni asıl işim olan kurguda geliştiricektir muhakkak eminim bundan. yardımlarınız yorumlarınız eleştirileriniz için çok teşekkür ederim ;)