Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otel içinde yeralacak afiş

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Önce ellerinize sağlık diyorum. Çok uzmanı değilim ama ilk bakışta ben iki ayrı afiş zannettim. Çiçekler denizle güzel kaynaşmış ama alttaki kadın resmi ayrı gibi. İkisi arasında renk kaynaştırması daha doğal yapılabilirdi.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu başka bir afiş mi yoksa daha önce yaptığınızın yerine yenisi mi yaptınız bilmem fakat krem resimleri hala orada ve daha önceki afişe yapılan eleştiri maalesef hala geçerli masaj mı bakım kremi afişi mi. Bunların haricinde çalışmanızı beğendim elinize emeğinize sağlık

selverg

🌱Yeni Üye🌱
Alternatif olarak yaptım, ayrıca sloganımız kremlerin markasından kaynaklandığı için kullanmakta fayda var diye düşündüm.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımınız güzel fakat " Hissedilen Lüks " sloganı işi bozmuş. İnsanlar SPA vb. yerlere sağlık ve bedensel olarak rahatlamaya geliyorlar. Bana biraz alakasız geldi. Emeğine sağlık ...

selverg

🌱Yeni Üye🌱
Aynı yorumu bende yaptım müdürüme, fakat kullanılan krem ve yağlar çok iyi bir firmanın ürünü ayrıca türkiyede sadece 2 otelde kullanıldığı için
böyle bir sloganla vurgulamak istediklerini söyledi. Bende daha fazla irdelemedim.

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gayet hoş olmuş elinize sağlık...