Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce ellerinize sağlık diyorum. Çok uzmanı değilim ama ilk bakışta ben iki ayrı afiş zannettim. Çiçekler denizle güzel kaynaşmış ama alttaki kadın resmi ayrı gibi. İkisi arasında renk kaynaştırması daha doğal yapılabilirdi.
Bu başka bir afiş mi yoksa daha önce yaptığınızın yerine yenisi mi yaptınız bilmem fakat krem resimleri hala orada ve daha önceki afişe yapılan eleştiri maalesef hala geçerli masaj mı bakım kremi afişi mi. Bunların haricinde çalışmanızı beğendim elinize emeğinize sağlık
Tasarımınız güzel fakat " Hissedilen Lüks " sloganı işi bozmuş. İnsanlar SPA vb. yerlere sağlık ve bedensel olarak rahatlamaya geliyorlar. Bana biraz alakasız geldi. Emeğine sağlık ...
Aynı yorumu bende yaptım müdürüme, fakat kullanılan krem ve yağlar çok iyi bir firmanın ürünü ayrıca türkiyede sadece 2 otelde kullanıldığı için böyle bir sloganla vurgulamak istediklerini söyledi. Bende daha fazla irdelemedim.