Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim grafishop; Aslında bir kaç kez revize oldu fakat sonunda bitti. Sitesi yakın zamanda açılacak. Konsepti hakkında ise evinden çıkmak istemeyen müşterilere yönelik. Örn : Hımm bugün canın ne istiyorsa onu sipariş et
Teşekkür ederim grafishop; Aslında bir kaç kez revize oldu fakat sonunda bitti. Sitesi yakın zamanda açılacak. Konsepti hakkında ise evinden çıkmak istemeyen müşterilere yönelik. Örn : Hımm bugün canın ne istiyorsa onu sipariş et
Biraz espri istenildi logoda, bu yüzden öyle bir fikir yürüttüm. İnce detayı olan kalabalık olmayan ve kurumsallığını bozmaması gerekliydi. Teşekkür ederim güzel yorumun için. İllustrator programında hazırladım, sunumda Photoshop ve 3ds max kullandım.
Eline sağlık kızılderili hayranı olarak beğendim ğ yi boğayla eşleştirmene bayıldım font da uyumlu söylenecek bişi yok şu ps de kullandın action veya mock up sa banada yollarmısın? kolaylıklar diliyorum.