Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özellikle çocuk kitapları;çocuk dergisi hazırlayabilen şart değil ama çizimde olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firma ismi: .......çocuk yayınevi....firma avrupa yakasında ama ben anadolu yakasındayım...2 taraftan da iş olabilir

Çalışma şartları: Tam zamanlı....

Özellikleri: işinin ehli olması...biraz çocuk ruhundan da anlaması gerkir....yani ressamdan gelen resimleri ve yazılan yazıları uyumlu bir şekilde herşeyi sormadan yapabilecek biri olmalı...tasarım kabiliyeti ve açık fikirleri olursa bizi memnun eder...

önceliğimiz de baylardan yanadır....ama?

Çizim kabiliyeti olup bizi ressamdan kurtaracaksa nurun ala nur olur...hak ettiğini de alır
İşin mahiyeti: yayınlarımız islami ağırlıklı olacağından birazda islami konulara ve harflere aşinalığı olmalı....teferruata sonra gireriz

İletişim bilgileriniz: mustafacavusoglu@hotmail.com.tr... 0533 664 56 46

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

activst

🌱Yeni Üye🌱
Selamın Aleyküm, Ben grafikerim babamda Ressam ve Karikatürist en son çıkartmış olduğu kitap Peygamber efendimiz (sav) hayatını anlatan ''Nurumuz'' adlı çizgi roman kitabı şu anda piyasadadır. Bizimde dini konular hususunda bir çok çocuk kitabı projelerimiz var konuyla ilgili olarak randevu veririseniz daha detaylı şekilde konuşabiliriz. Telefon numaram: 0544 631 99 08 hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:

kmsonmez

🌱Yeni Üye🌱
Selam!

Sayın Mustafa Bey,

İlk önce işlerinizde basarılar dilerim allah kolaylık versin.

Ben MSÜ GSF Grafik Mezunu bir sanatcıyım.
Cocuk yayınları konusunda uluslararası bir sirket olup Türkiye de su anda lider gibi görünen Dogan Egmont'ta 4 yıl cocuk yayınlarının sanat yönetmenligini yaptım.
İşin sanat yönünden ve baskı yönüne kadar her yönüne hakimim ve İst. Anadolu Yakasında oturmaktayım.
Cocoklarla ilgili projeler her zaman hayırlı ve kutsaldır. Bende bu pro,jelerinizde yer almak isterim

Benimle 532 324 27 01 den haber alabilirsiniz.

Saygılarımla

K.Mehmet Sönmez
Yaratıc Yönetmen

elifimrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu konuya yorum yazarken ilan tarihine baktınız mı çok merak ettim:)

Beka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunun gibi çok varki ilan aylar hatta seneler öncesine ait. Ama ilan tarihine dikkat etmeden iş aramanın heyecanıyla hemen başvuru yapma yoluna gidiyor arkadaşlar. Okurken gülüyorum kusura bakmasınlar :)

evrens

🌱Yeni Üye🌱
freelance çalışma şansımız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...